beriltrz merhabalar, bugün aşırı bir bel ağrısı var ve son birkaç saattir karnımda genel olarak heryerden baskı oluyormuş gibi bir ağrı var. dakika tutabileceğim gibi bir sancı girmiyor ama dinlensemde bel ağrısı vs geçmedi. doğum başlıyor olabilir mi?
Kelebek1_ beriltrz artık zamanı geldiği için sancılar başlar ama doğum başlaması için nişan ü gelmesi sancıların düzene girmesi gerek bende 38 haftalığım ara ara adet ağrısına benzer ağrılar giriyor belime ağrı giriyor ama geçiyor vücut doğuma hazırlıyor kendini doktor suyun gelirse gelirsin demişti en son kontrole gittiğimde
Gamze_yildirim Kelebek1_ ama herkeste nişan su gelicek diye birşey yok bende gelmedi yani şuan 2. Gebeliğim 37+1 im sık sık tuvalete çıkıyorum ilkinde de böyle sık sık tuvalete gitmelerim başladıktan sonra doğumun yakinlastigini anlamıştım hafif hafif kasılmalar çok az da bel ağrım var yani benim hissettiğim bu kadar
Gamze_yildirim beriltrz ilk doğumunu yapmış az çok tecrübeli biri olarak soyliyim amacım asla korkutmak değil belinden hafif hafif bı ağrı giriyor ilk önce ordan kasiga doğru geliyor o ağrı sonra sanki kabız olmussun da ikininca gelicekmis hissi oluyor yani cunku onu iyice böyle kasıkta hissediyorsun geldiğini vs
beriltrz Gamze_yildirim çok teşekkürler cumartesi günü kontrolüm var zaten bakalım o zamana kadar dediğiniz süreçler olacak mı :)