gibigibi34 Adetim 5 gün geçtikten sonra beta 1579 çıktı iki gün aonra beta 4050 çıktı. İlk gebeliğim dış gebelik olduğu için korkuyorum. Değerlerim çok yüksek gibi geldi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ? İnşallah sağlıklıdır bebeğim
Nidaanur gibigibi34 benimde birden çok yüksekti sağlıklı çok şükür. Kötüyü düşünmeden doktorunuza gidin hemen. İnşallah sağlıklıdır.
Umay1307 gibigibi34 normal de olabilir canım dış gebelikte üç katı artış bile olabiliyor yada inişli çıkışlı bugün iğne oldum dış gebelikten ne olur ne olmaz aksatma dış gebelik geçirenlerde tekrar olma olasılığı yüksek bilirsin rabbim göstermesin inşallah bebişin seninledir ❤️
gibigibi34 dilan1239 geçmiş olsun ben daha doktora gidemedim cumartesi gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur. Nasıl teşhis koydular?
dilan1239 gibigibi34 bos dilan1239 gibigibi34 gibigibi34 bos gebelik gibi bisey kurtaj oldum ama iyi düşün seninki ikiz olabilir yada degerlerin normal olabilir
gibigibi34 Nidaanur aa çok mutlu oldum içimde bir umut oldu 😊 inşallah benim de öyledir gideceğim cumartesi inşallah
gibigibi34 Umay1307 ilkinde lekelenme ve inişli çıkışlı idi ben de kan takibi yapıp öyle gideyim dedim doktora. İnşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam. 🤲🏻
erenilhan gibigibi34 bu değerle kese görülür zaten boşuna korkmayın karından gözükür beklemenize gerek yok ki
yasemincicekkk gibigibi34 yoo canım yüksek değil değerin . benim de 5300 çıkmıştı 6 gün sonrası. İkiz olabilir demişlerdi ama alakası yok . Birde erkek bebekte beta hcg daha yüksek çıkar diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum, benim ki erkek
gibigibi34 yasemincicekkk içime su serptiniz inşallah benim de öyle olur sağlıkla alırım kucağıma bebeğimi 🤲🏻