Assistans Asliii35 nişan gelmesi doğumun başlangıcı demektir ama her bünyede farklı saat aralığında doğum gerçekleşir 😀
Hsrtm Asliii35 nişanım gelmişti bir hafta kadar bekledik agrılarım olmadı suyum sızdırıyordu diye bir hafta sonra suni sancıyla dogumumu başlattılar kişiden kişiye fark ediyo 😊
Assistans Aysegularas Her gün en az 45 dakika yürüyüş Her gün günde bir fincan ahududu yaprağı çayı Ve internetten bakın peri ne masajı çok etkilidir !!!!!!!
Asliii35 Assistans nişan geldikten hemen sonra başlamayabiliyor gelen cevaplardan aşşağımyukarı tahmini bişey çıkartmak istedim yani hastaneye gitmek için ne kadar vaktimiz kaldığını çok merak ediyorum duş alıp hazırlanmalılar bir Fırsat kalıyor mu çok merak ediyorum
momof3 Asliii35 Nişanım geldi ve ertesi gün Doğum yaptım.Ben son 2 hafta ananas ve hurma tüketmiştim her gün.
momof3 Alyamerve Benim nişanım sabah saatlerinde gelmeye başlamıştı zaten gittikçe yoğunlaşan bir şekilde anlaşılıyo nişan olduğu.Ertesi gün Doğum yaptım.Yani vaktiniz oluyor 😊 doktorunuzu arayıp bilgi verin önce tabiiki onunla birlikte yol izleyin