_annee Kızlar noodle canım cekmişti yani yesem cocuga zararı olur mu, gebeligimden beri hic yememiştim
metemom_ _annee ay bende geçen Kore dizisinde denk geldim bir haftadır sabırla yemiyorum dayanmaya çalışıyorum
ElaEge _annee 7 ayda 3 kere falan yedim dayanamayıp yemeyince daha çok isteyip strese giriyoruz bence abartmassak bişi de olmaz
_annee teacher-mom21 canm cekmiyodu bayadır ama bi videoda gördüm sonra eşim almıs marketten haberi yoktu canımın cektiginden, onun da canı cekms megersem😀
yeschef-13 _annee anlamadım ya ne zararı olacak çiğ ürün değil sebzeli etli tavuklu falan yiyin deniz ürününden çekiniyorsanız ben hot sushide noodle da defalarca yedim bildiğiniz temiz bir yer olduktan sonra içinde problem yaratacak bir şey yok ki
yeschef-13 _annee paketli olanları zaten yemeyin noodle değil ki onlar bende anlayamadım paket aklımın ucundan geçmedi gidip ya da eve söyleyip normal yiyin
Lutulut Hergün aynı soru en az 1 kere soruluyor neymiş bu noodle sevdası arkadaş 😅Marketten çikolata alıp yiyorsan noodle da yersin hiçbir farkı yok