sweetmom_ eşiniz bu konuda çok güzel düşünmüş ve çok haklı siz kendinizi yıpratmayın 24 yaşındayım 4 senedir evliyim neler yapmadım aklınız almaz herşey gerçekten kafada bitiyor çok afedersiniz ilişkilerimiz bile çocuk odaklı olmuştu 5 düşük yaptım en son düşük yaptıktan sonra yeter dedim bıraktım kestim ama ümidi de çünkü elimize gelen sonuçlar tertemiz eşimin de benim de yaptığım düşüklere ya da korunmadan yaşadığım ilişki sonrası gebelik olmasına engel olacak hiçbir sorunumuz yoktu 4 ay kadar korundum sonrasında korunmasız ilişkim oldu ve o ay adetim gecikti ben eşim çevremiz herkes düşecek gözüyle baktık çok üstüne bile düşmedim Allah affetsin ama bebeğim bana öyle bir tutundu ki yaşadığım üzüntü stresin arasında bana umut oldu şuan 23 haftalık hamileyim biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen kendinizi yıpratmayın o sizi güzel bir zamanda bulacak emin olun rabbim şu mübarek günlerde hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın sizlere de hayırlı sağlıklı güzel güzel bebişler nasip etsin inşallah 🥹🫶🏻🍀🤲🏻