GlyEylul aslanbeyy teşekkür ederim 🙏🏻 doktorumla farklı şehirlerdeyiz o yüzden haftasonu gidebiliyorum . Neyseki az kaldı inşallah güzel geçecek🍀
GlyEylul Melodimm ya kendime kötü başlık okumayı yasaklıyorum artık🙄 o kadar da fazla ki maalesef 😔 desteğin için teşekkür ederim 🍀
2prensesannesiiii GlyEylul benim kızımda çok midem bulandı bu kızımda mide bulantım kısa sürdü çok rahat geçiyor 18 haftamdayım 🙏
GlyEylul boraninannesi_ Civciv53 anneolmak_icin Hulo2105 yeschef-13 07sym07 MadameNoire aslanbeyy Boncukk123 Melodimm 2prensesannesiiii Kızlar gittim bugün çok sağlıklı dedi doktor🥹🥹 elleri kolları bacakları da oluşmuş kuzumun 😊😊 kıpır kıpırdı🧿🧿
Civciv53 GlyEylul o zaman korkmana gerek yok canım. Allah hiç bir anneye evlat kaybı yaşatmasın. Allah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah canım. Hep oku kendini eşinde okusun kötü şeyler getirme aklına 💐
Hulo2105 GlyEylul sevindim canım her kontrolden sonra rahat ediyorum sonra bir dahakine kadar kafamda kuruyorum😂 analık işte
GlyEylul Hulo2105 sorma ya valla 23 martta diğer kontrolüm. İki hafta öyle böyle geçer son hafta yine kafada kurmaya başlarım 😂
Civciv53 GlyEylul çok sevindim canım bir daha böyle kötü düşünceler yok 🥰 çok sevindim valla Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️