Ozgis1s @ozgeoykuu bende Karataş hastanesinden doğum paketi satın aldım 25.000 tl. Paket içeriğini merak eden olursa atarım. Egepol fiyat sabitleme yapmadı ve çok yüksek geldi açıkçası. 9 haftalıkken Karataş ile anlaşıp fiyat sabitleme yaptık. Kafam rahat açıkcası
Dilek-ali Ewt şuan en yüksek egepol. Bn şimdi çınarlı ya gidiyorum çokda memnunum ceysu hanıma gidiyorum şuan muayene 600 doğum 19750
Csnsu3502 Bende hastane konusunda kararsızım ama bnm maalesef erken doğum riskim olduğu için yoğun bakım ünitesi hangisi iyiyse onu tercih etmek zorundayım:( bilgisi önerisi olan varsa İzmir’de daha hiç hastaneleri araştıramadım çünkü
Gmz09 ozgeoykuu galen de hekim hastaneden ya da dışardan farketmeksizin mi 30 bin dediler? Bir de sezeryan mi normal doğum fiyatı mı?
ozgeoykuu Gmz09 sezeryan fiyatı galen kendi başına 30 bin dedi. Dr dışardan olursa brnim doktorum 30 kendine + 16 hastane alıyor dedi
Gmz09 ozgeoykuu benim doktorum dışardan anlaşmalı iki hastanesi var kent Acıbadem ve galen.Galeni aradım fiyat veremeyiz dedi telefonda 16 bin sezeryan fiyatı iyiymiş normal doğum ne kadar acaba
ozgeoykuu Gmz09 tek başına değil yalnız o fiyat anlaşmalı olduğu doktor ile doktor seni görüştüryor hastaneye hastası olarak 30 dr alıyor 16 hastane toplam ücreti veriyorsun
Gmz09 ozgeoykuu fiyat uygun ama doktorumun anlaşması yok maalesef orayla mecburen ya galeni ya da Acıbadem’i seçmek durumundayım