Tbsra95 lidyamom ya genelde kız olunca söylemiyorlar başka da kızları varsa ailelerinde neden söylemedi ki acaba onu merak etim öyle tahmin de bulundum
lidyamom Tbsra95 haa anladım bende şaşırdım 🫠 ya bizim doktor birkaç hafta önce erkek gibi dedi sonra kız gibi dedi bunda da detaylıya kadar yanılma oluyor falan gibisinden konuştu bende anlamadım
Tbsra95 lidyamom bir video gördüm erkek bebek beklerken kız doğurmuş sene 2024 sağlıklı olsun da gerisi boş banada dua et bende kalayım bir kızım var bit tane daha kız istiyorum tabi hayırlısı olsun hakkımda
lidyamom Tbsra95 evet bende gördüm 🤣 sonumuz o diye dalga geciyorum hatta 🤣 hayırlı sağlıklı olsun gerisi önemli değil tabi ama insan biraz da merak ediyo 😊 sizinde gönlünüze göre olur inşallah 🌸
Tbsra95 lidyamom tabi ki merak ediyor ama anne hisseder herkes dedi cevremde mesela oğlun olacak belli ben dedim hayr kızım olacak hissediyorum ve öyle oldu Allah razı olsun canım dualarında beni de ekle rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin