Minigiim-vebenn52 Sağlık ocağının verdiği monovit kullanıyordum bi sorun yok ama içeriğinin temiz olmadığını araştırdım farklı bi damla arıyorum ocean d damlasını buldum ama doktor onayına ihtiyaç var mı acaba alıp kullansam direk eczaneden olur mu
Minigiim-vebenn52 Mamalisa yok yazmadı işte doktor bende sormamıştım zaten yeni doğduğunda ilk kontrole gittik sonra ikinci kontrole o kadar . Görümcemde sağlık ocağı veriyor onu alalım dedi almışlar onu kullandım ama araştırdım baktım hiç kimse önermiyor değiştirmek istiyorum doktora da gitmeme daha var şuan aile hekimine de farklı bir ilaç yazın dedim ama bana bu çok iyi falan dedi
Minigiim-vebenn52 Anneadayiii__ normal doğum olarak gittim suyum falan geldi sancılarımı çektim ama bebeğimin kalp atışları sancılarda yükseldi sezeryana alındım
Minigiim-vebenn52 Saba00 monovit kullananlar yorumlar yazın googleya araştırın bende suan kullanıyorum ama içime şüphe düştü başka arıyorum
Minigiim-vebenn52 tugcesakzci devit 3 içinde aynı şeyler söyleniyor ya monovitle aynıymış sizde gaz sorunu var mı suan ? Çok gaz çıkarıyor mu
tugcesakzci Minigiim-vebenn52 gazı çok çıkarıyor ama rahat çıkarıyor gaz problemi hiç olmadı bizim , gaz damlası falan da kullanmıyoruz 33 günlüğüz