Happy47 Bence rahatlık olur diye bir düşünce ile kapandığınız için bu zorluğu çekiyorsunuz. Bu tıpkı şuna benziyor; evliliğe mal mülk para gözü ile bakıp evlenirken de şu olmazsa evlenmem bu olmazsa evlenmem diye diretip evliliğinde her iki tarafa zehir olması gibi. Oysaki evliliğe Allahın bir emri ve amaç sadece yuva kurmak aile olmak gözü ile bakınca daha mutlu olunduğu gibi. Yani bir karar alırken hayali beklentiler içinde değilde daha gerçekçi beklenti içinde olunmak gibi. Bence kararlarınıza karşı bakış açınızı değiştirmelisiniz. Ben 16 yaşında kapandım. Ve hiç bir zaman pişman olup açılmak gibi bir düşüncem olmadı. Çok sıcak ve nemli havası olan bir şehirde yaşıyorum yazın çok zorlanıyorum ama her şeyin de bir kolaylığı var. Bence ahiretimizi yakmamalıyız. Müslümanız diyoruz ama layıkıyla yaşamıyoruz ki (kendi adıma) bari bu kötülüğü kendime yapmayayım açılıpta daha fazla günah işlemeyeyim diye düşünürüm hep. Yakın zamanda hem annemi hemde babamı kaybettim ve daha çok düşünür oldum ahiretimi. En yakınını kaybedince ölümün ne kadar da yakın olduğunu anımsıyor insan😞😞😔 Eğer arafta kaldıysanız Hayal hanem videolarını öneriyorum size şifa olabilmesi adına. ❤️🧚🏻