Edapolat Şiddetli böbrek sancısı çekiyorum sağ ve sol böbrekde büyüme var doktor ilaç vs vermedi şuan 34 haftalık hamileyim. Başına gelen varmı nasıl bir yok izlediniz. Başta bu kadar ağrım yoktu ama artık dayanamıyorum ağrıya
Tuba-M55 Edapolat abimin eşi de bu sıkıntıyı yaşadı ilk gebeliğin de, dayanılamayacak duruma gelince bebişi sezeryan ile aldılar sizden daha erkendi haftası şükür bebiş de annesi de sağlıklı, doğumdan sonra da düzeldi zaten çok şükür, şikayetleri de geçti
rabiahurdogan Edapolat Dün aynı şekilde bana söylendi acilen üroloji doktoru görmesi lazım dedi aşırı derecede böbrek ağrısı çekiyordum geceleri uykudan uyanıyordum o ağrıyla
gzdehlal-36 Edapolat benimde uzun zamandır var sağ böbreğim 30 ile 35 mm arası da artıp azalıyor fakat öyle aman aman bir ağrım yok 33+6yım doktorum düzenli kontrol ediyor enfeksiyon da var ilaç kullanıyorum onun yanında da bol su ve yürüyüş önerdi idrarı asla tutma dedi bu şekilde 23. Haftadan beri ilerledim. 40mm geçer ya da şiddetli ağrı olursa katater takarız dedi
Ffiigeenn Tuba-M55 inşallah msjımı görürsünüz.Bebeği nasıl aldılar şu an stent taktırmama rağmen tekrar büyüme oldu.İsteğe bağlı bebeği alabiliyolar mı doktor mu karar veriyo özel devlet farkediyo mu kusura bakmayın çok fazla soru sordum ama çok zor durumdayım.
Edapolat rabiahurdogan takip edecez dendi banada ama daha doğuma çok var bu ağrıyla nasıl dayanılır bilmiyorum
BilgecyLn Edapolat aynı haftalarda olmuştu hatta doğuruyorum sanmıştı ebeler nst de bile sancı çıkıyordu ilaç verilmedi sadece serum takılmıştı hastanede eve geçince sadece duşta rahatlıyordum. 1 hafta bornozla gezdim evin içinde sürekli duşa girip duş başlığını omzuma koyuyordum rahatlayana kadar öyle bekliyordum çıkınca maksimum 15 dakka sonra yine başlıyordu ağrı yine aynı şekilde duşa giriyordum sonra kendiliğinden geçti
Tuba-M55 YadeOmer devlette nasıl bilmiyorum bizim özelde tuta bildikleri kadar bebeği tuttular aprı dayanılmaz olunca sanırım büyüme derecesine de bağlı olarak bebeği sezaryen ile alma kararını doktor verdi şükür doğumdan sonra tüm şikayetler zamanla eridi bitti. Çok geçmiş olsun size doktorunz ne diyo bu konuda kaçıncı haftadasınkz
Ffiigeenn Tuba-M55 Devlet Hastanesi’nde takipliyim kimse pek bi insiyatif kullanmyo agızlarından zorla laf alıyoruz maalesef.Şu an 33+1im stentim olmasına rağmen ağrılarım tekrar başladı.Üroloji doktoru doğuma az kaldığı için dişimi sıkmamı istiyo ama artk dayanamyorum. Bebek alındığında kaç haftalıktı özele gitsem bu haftada alrlar mı kusura bakmayın uzun yazdım ama inanın çok çaresizim.
Tuba-M55 Ffiigeenn estağfurullah canım anlıyorum seni Rabbim şifa versin. Özelde böbrek genişlemesi onların bir ölçüsü var o raddeye geldiyse ya da sen ben artık dayanamıyorum dersen alırlar bizim kız yanılmıyosam 36.haftada alındı. İnşallah şifa bulursun bi an önce
Eylul41 Ffiigeenn benimde kadin dogum doktoru. Belinde agri varmi bobreklerine bakayim dedi evet sirtimin sag tarafinda oluyor dedim ama ciddi bj agri degil oyle rahatsiz etmiykr sıklığı ve siddeti az yani. Her zamanda olmuyor ultrasondan bakti rahim sagda o yuzden genisleme olmus ama normal dedi hamilelikte olabilir ve ciddi bi buyume degil dedi genede.takip edelim dedi. Ilerlerse ne olur bilmiyorum. Sadece bol su ic idrarıni hic tutma dedi
Ffiigeenn Eylul41 Benim ağrılarım sürekli oluyodu ayakta dik duramıyodum ve grade 3tü böbreğim ileri bı seviye olduğu için stent takıldı.Bi ara düzelmişti şimdi stente rağmen maalesef tekrar şişti ağrılarım başladı şu anda da stent olan böbreğim grade 2. Sürekli soluma yattığım için şimdi sol böbreğimde de genişleme başladı.Artık rahat yatmayı bırakın arkama yaslanarak rahat rahat oturamıyorum bile.
Ffiigeenn Eylul41 Sizin adınıza sevindim inşallah hiç bı şeye gerek kalmadan atlatırsınız bu süreci.Haftanız kaç şu an
Eylul41 Ffiigeenn 27. Haftama girdim bende. Sans eseri sordu farkedildi yoksa hic farketmezdim açıkçası risklerinide hic bilmiyorum
Ffiigeenn Eylul41 Ağrının olmaması çok güzel inşallah böyle devam eder.Büyüme artarsa böbrek iflasına kadar götürüyomuş maalesef.Siz yine de takipte kalın
Eylul41 Ffiigeenn insallah olmaz bende endişelendkm haftam cok küçük 27 ye daha yeni girdim insallah ilerler haftam sag salim alirim sonrasinda normale döndüğünü soyledi doktor rahmim sag tarafta oldugunda buyudukce bobregi sıkıştırıyor dedi. Sizin doktorunuz ne soyledi peki bu durum için. Baska bir bölüme gidiyormusunuz acaba
Ffiigeenn Eylul41 Genelde hamilelerde sağ tarafta olabilecek bı durummuş bize de böyle söylendi .Bnimki de stentten sonra normale dönmüştü şimdi tekrar şişti.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız