Sabina03 Efsanem salam mende istanbulda yaşayıram beylikdüzü medilife xestexanasına gedirem hekim muayenesi 100 tl’di. Qan analizi istediler 300 tl onuda eledim. İndide başqa qan testi istediler hele elememişem
Papatyapapatya Efsanem men dövlet xestexanasında bütün tahlillere bir kuruş bile vermirem...SGK Sigortam olduğu için..bu gun 8dene qandan analiz verdim bir kuruş vermedim...
Samed96 Salam men turkiyede yasiyram ozel xestexanadi girisi80tl ikidefe qan vermisem birin30tl birinde 90tl olan zeka testydi
Efsanem Samed96 canim ilk qan testini 2 eded istemisdiler senden. ? Menden dovlet balnisi 400.500 isteyir ilk hansi testler verilmelidi bilmirsen? Yeni hamileyem men
Efsanem Bo25 Ya Canim ilk defa kan tahlilin ne kadar oldu?Cokmu pahali oldu devletde benden 500 ,600 istedilerde 😢
Efsanem Bo25 Ya unutmusuum 😊 Bende ikamet izni var esim ogrenci oldugu icin burdayim ne yapa bilirim kan tahlili icin uygun fiyat olsun die nereye basvuru yapim ben sigortam yabanci oldugum icin karsilamiyor yardim edermisin
Ozlemsvr Efsanem nerede yaşıyorsan ora da ki il sağlık müdürlüğüne gidip sor bakalim senin hakların nelermiş neler yapman gerkiyor sağlık haklarından yararlanmak için. En iyi cevabı ordan alırsın. Hem sağlık ocağın da rutin kontroller oluyor.. E senin ultrasonda girmen gerek tarama testleri felan oluyor onları sağlık ocağında yaptırmıyosun. Bu arada guvencen olduğunda devlet hastanesinde para almazlar bu testler iicn.. O ikamet iznini felan yanında götür..
Sabinayagmur Efsanem ikamet adresin harda qeydiyatdasa orda saglik ocagina qeydiyAta dusmelisen.aile hekiminde orda
Efsanem Ozlemsvr Tamam yarin gidib konusacam ikamet iznim iki yil ve tc kimlik kartim var benimde hakkim olmali bence haklisin cok tesekkur ederim canim
Rumeysa-Tok Ozlemsvr Ne alaka devletlerde para alma yok ki öyle bir hakları yok o zaman özelde doğum yap
Efsanem Sabina03 Salam men Bursadayam qan tahlillerini vermemisem ama burda tahlil cok isteyirler men hamisinu eletdirmedim ikili,uclu,dortlu,seker yukselmesi gibi testler isteyirler ama eletdirmeyecem men
Efsanem Sabina03 Men bu taramalara gore cox qizdan sorusdum demek olarki coxu eletdirmeyibler mende istemedim cunki testi edirsen Allah uzaq elesin bi xestelik cixsa bunun muayinesi yoxdu ya o cur dunyaya getirmelisen yada abort etmelisen Allah uzaq elesin ama men 5.6 ayliq usaga hec vaxt qiymaram o gunaha girmerem