Xmom Kızlar 10. Haftada kaç cm bebeginiz? Bu haftalarda bebeğin büyümesi için Kaşar ceviz gibi şeyler dışında ne tükettiğin?
tugcesakzci Xmom 10. Haftada bebek boyu ölçülmüyor canım sadece baş popo mesafesi ölçülebilir. Uyluk kemiğinin oluşması ve ölçülebilmesi için 16. Haftaya ulaşması lazım gebeliğin🙏 şuan bebeğiniz yediklerinizden brslenmiyor ve kilo alımı başlamadı kaşar ceviz vb şeyler şuan sizi etkilemez. Etkilemesi için ilk trimester ın bitmesi gerekiyor. Yani 12. Haftayı bitirmeniz gerekiyor. Etkilemese de siz sağlıklı beslenin tabiki
Hulo2105 Xmom 3 cmydi ama bunlar tahminiymiş tabi 14. Haftada gittik 13 cm olmuş 😂 haftasına göre öndeydi bebişkom🥲❤️
Rana010101 Muz Kuruyemiş balık kırmızı et süt ürünleri tüketebilirsiniz, ben ilk aylarda tahin pekmez çok yemiştim hatta önden gidiyordu bebeğim bir iki hafta, şimdi daha çok dikkat ediyorum haftasiyla uyumlu gidiyor 34 haftalık hamileyim
Xmom Rana010101 maşallah hayırla kucağınıza alın teşekkür ederim tavsiyeler için biraz küçük gibi sanki daha erken biliyorum da canımı sıktı
Emel_34 tugcesakzci 65.0 mm kaç cm oluyo acaba ultrason kağıdında fl boy demek sanırım ordada oyle yazıyo
Rana010101 Xmom stres yapmayın sağlıklı beslenmeye çalışın eminim her şey iyi olacaktır bebeğiniz ve sizin için 😌 teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah size de hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗
tugcesakzci Xmom iki haftaya kadar gerilik ve ilerilikler normal karşılanıyor genellikle henüz küçük büyüdükçe haftasını yakalayacaktır 🙏
tugcesakzci Emel_34 hemen hemen 45-46 cm demek. Fl yi 7 ile çarpcaksın canım tahmini boyu çıkıyor ortaya
Emel_34 Ecem0635 yanı anlamadım 😅 en son 32 haftada gıttıgımde doktor bana 46 cm dedı boyu sımdı 34 haftadayım ultrason kağıdından anlamadım
tugcesakzci Emel_34 hafta büyüdükçe uzamayı yavaşlatıp kilo alıyor ama tahmini tabii flyi net ölçememiş de olabilir doktor
Emel_34 tugcesakzci olabılır normalde özele gıdıyorum ağrım olunca devlete gıdım dedım orda yaptılar zaten hıc bısey düzgün çıkmadı muhtemelen Buda oyleydı