Mranaa Arkadaslar ilk üç ay çok kilo alımının oldu mu olduysa nasıl önlem aldınız yada zayıflama çabanız oldu mu dikkat ettiğiniz neler var acaba şimdiden bir sürü kilo aldım malesef
Daisyy000 Mranaa 5.ayda toplam 14kg almıştım, çok hareketli olmama,sağlıklı ve dengeli beslenmeme rağmen… Baktım ona rağmen alıyorum saldım gitti,en son +26 kg idi,sonrasında tartılmadım. Doğumdan sonra çok ciddi spor yaparak 5.ayda eski kiloma döndüm❤️
aslip7 Mranaa 5.aydayım ve 10 kilo aldım ne bulsam yiyorum ve hiç hareket etmiyorum doğumdan sonra ciddi diyete başlayacağım
Elfthh Mranaa ben ilk üç ay full yedim iştahım açıktı beş kilo aldım sonraki üç ay sadece iki aldım canim midem bozuldu iyi ki de yemiism diyorum
yeni-annelik Mranaa ben ilk üç ay 2 kilo falan aldım normalde de zayıf biriyim nasıl kilo aldınız neler yediniz banada söyler misiniz kilo almadığım için mutsuzum bebekte kilo almaz diye korkuyorum
Lutulut Daisyy000 Bu ben. 5.aya kadar 15 kilo aldım sigarayı ve işi bıraktığım için muhtemelen. Şuan 35.haftayız 30u geçtim. 6 kilo aldım acilen zayıflamam lazım diyenlerin kafasına baston ekmekle vurmak istiyorum 😞
Denizanasi_ Daisyy000 okuyunca için rahatladı ilk 3 ayda 12 kilo aldım 34. Haftadayım 26 kilo aldım . İnş zayıflarım sporla
Mranaa aslip7 evet hamilelikte hakkımız cidden ama ben birazda kilolu hamile kalmıştım şimdi kendimi hiç beğenmiyorum ilerde nolurum diye tedirginim
Elfthh yeni-annelik muz ceviz ye canim balık et onlardan alır o çok kilo alması da iyi bişey değil zaten sen onu düşünme muz baya iyi
Handeee-22 Malesef bende fazla kilo aldım 12+1 de pantolonlarım olmuyor. 3.5-4 kg almışım bile şimdiden
Werwik Merhabalar. Ben de plansız bir gebelikti, düğünden sonra 10 kilo almıştım ve hamile olduğumu öğrendim 78 kiloyla 🥺 doktor ilk 5 ay kilo alma dedi ama şimdi 2 aylık olduk ve 81 kilo oldum yani 3 kilo aldım. Kilolu olacağım diye korkum yok sadece kilodan dolayı normal doğum yapamazsam diye korkuyorum. Aslında sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama canım çok fazla bişeyler istiyor. 😄
ikiminikannesi_ Mranaa iki ay uc kilo aldım sonuç meğerse şekerim oluşmaya başlamış uc aydir da 5 kilo verdim ke burun diyete başladım hersey yasak keşke daha çok yeseydim🙄😅
ikiminikannesi_ Mranaa diyetisyenle başladım hayatımda un seker patates makarna primc yok günde bir dilim tam bugday ekmeği dışında ekmek yok şu ayran maden suyu sekersiz çay süt dışında içecek yok ama ben kahve içiyorum sekersiz günde bir tane canım tabi ki atıştırmalık istiyor yulaf bar bir iki lokma bitter çikolata zuber le yatostiriyotum sabahları yumurta peynir zeytin oglen ve akşam protein ağırlıklı tabi benim mecburiydi insuline başladım tabi seker olmasa heralde 50 kilo alırdım iştahım çöktü şuan ayda bir kaçamak yapıyorum hamurisi tarzda onda da bol hareket ediyorum ve diğer ogunum çok çok hafif oluyor boyle