Babyada bsra4213 bende günümde oldum sinirlerim çok bozuldu hatta🥺 ovulssyın testi aldım ona başlayacağım cuma günü, hayırlısı olsun hakkımızda ☺️
bsra4213 Babyada ay benimde çok moralim bozuldu bilmiyorum ne yapıcam bu ay hastaneye gittiğimde doktor çatlatma iğnesi yapıyıö demişti yok demiştim onu denicem
bsra4213 Babyada canım ben bu ayın 20sinde gittim doktor bana yumurtan çatlıyor dedi çatlatma iğnesi yapıyım mı kesin olsun dedi bende zaten çatlamamış mı hocam dedim o da kesin olsun dedi araya başka hastalar girdi sonra senin kafan karıştı canım dedi yapmıyım istersen dedi bu ay da yumurtlama gününde gidip bu sefer yapmasını isticem
Babyada bsra4213 anladım canım, bende bir danışayım doktoruma hiç bahsetmedik böyle şeyden. Deneyin diyor başka bir şey demiyor. Rahim filmi dedi ama yeni denediğimiz için cesaret edemedim pek,bakalım ne olacak 🤗
bsra4213 Babyada rahim filmini de bana hiç söylemediler 6 ay daha beklerim olmazsa rahim filmi yaptırırım
Kelebek1_ Babyada ilk gebeliğimde oldu korunmayı bırakınca düzenim şaşmıştı normal de bir gün öne yada bir gün sonra olurdum normal adet günümden korunmayı bırakınca 4 ay sonra hamile kaldım 4 ay düzensizdim bir hafta sarktınız oluyordu
Babyada bsra4213 1 sene deneyip geldim demiştim ben ilgilensin diye, yeni deneyenlere genelde deneyin diyorlar. Bu ayda yeni bir umut bakalım yaşayıp göreceğiz 🤗
Ysmcrs Babyada evlendim 4 ay yasmin ile korundum sonra bıraktım 2 ay sonrasında hamile kaldım. Bıraktıktan sonra ilk ay adet olmamıştım hatırladığım kadarıyla sonraki ay da 2-4 gün aralığında olmuştu. Ama hassasiyet vs vardı tabi hatta hep aklımda hamilemiyim şüphesi vardı zaten sonra test yaptım dayanamadım negatif çıkmıştı ama ben hissediyordum vardı 3 gün sonra pozitife döndü
Whereismybaby Babyada bende bir değişiklik olmadı ya bu dördüncü ay ilk üçte hep regl olacağımı hissettim belirtiler aynıydı