Aryagg Bizim Kızımız olacak eşim Züleyha ismini cok istiyor onu kırmak istemiyorum bu yüzden Züleyha ismine 2. İsim koymak istiyorum Züleyha Elay - Züleyha Belis Fikirlerinizi bekliyorum yoksa bir sekilde Züleyhadan vazmigecirsem 😂
Yigit_Yagiz_Moms Aryagg yani züleyha ismi artık demode isimlerden. Siz de daha modern bir isim istiyorsunuz haklı olarak ben olsam züleyhadan vazgeçirip belis koyardım
Aryagg Hamisbayan Aynı seyi söyledimm Züleyha ismi çok kibar hanimefendi geliyormus 🥲 sürekli Züleyham diye seviyor hevesini kırmak istemiyorum 😂
Aryagg Yigit_Yagiz_Moms Evet demode geliyor o Züleyha ismini cok zarif buluyor aslında bana kalsa ben Güneş Bilge koyacaktim 😄
Yigit_Yagiz_Moms Aryagg güneş de güzel bir isim. ben de kızım olsaydı adını güneş anlamına gelen ‘mihre’ koyacaktım
Aryagg Merve_3351 Belis Güneş Elay Türkçe kökenli isimler Züleyha arapça 😊😊 zaten modern demek yabancı kökenli demek değil. Bu çağa uygun demek.
Merve_3351 Aryagg ben ozleikle isim belirtmedim burda çok fazla postlarda isim yaziyorlar evet değişik yeni güzel isimler bazilari fazla değişik uydurulmuş gibi ama türk kökenli değil.Bence hepimizn türk kökenli koymasi cok guzl olur🫶
Aryagg Merve_3351 bu konuda katılıyorum tabi ki sizlere ben de anlamlı türkçe bir isim koyma taraftarıyım 🥰
Merve_3351 Yigit_Yagiz_Moms Züleyhaya demode demenizden cikardim Ve şuanın modern isimlerinin çoğu türkçe değil sözüm meclisten dışarı belis türkce isim zten🫶
Yigit_Yagiz_Moms Merve_3351 züleyhaya demode dedim diye çocuğuma yabancı kökenli isim mi koymuş oluyorum yani? Bu nasıl bir kafa yapısı? Ayrıca çocuklarımın isimleri türkçe hanımefendi merakınızı da gidermiş olayım
Merve_3351 Yigit_Yagiz_Moms Ayyy ne uzattın lafım sana değildi Sadece şu yıllar dan bahsediyordum sende züleyha demode modern isim dedign icin şu yılların moderninin çoğu türkce değil ondan bahsedim
Yigit_Yagiz_Moms Merve_3351 o zaman lafınızı beni alıntılayarak değil ortaya yazacaktınız. Beni alıntılarsanız bana da cevap hakkı doğar. İyi akşamlar