Herkese merhaba 🌸 24 Şubat sabahi uyandigimda belinde farki bir ağrı hissetim , bütün gün ayaktaydim yinede arada sanci geliyordu ama dayanılmaz değildi. Kızımı 12 buçuk 1 gibi uyuttum , sancilarim çoğalmaya başladımıştı takip ediyordum 7 dakikada bir sanci geliyordu . Eşim ögle yemeğini hazirlamisti biraz yedim ama midemde cok bulandi ve kusmak zorunda kaldim , saat 3 gibi küveti doldurdum ve icine girdim sicak su biraz rahatlatti. Hastabeye gitmeye karar verdim , eşimin kuzeni bize gelmisti kizima bakmak icin ama sonra karar değiştirdik ve hastaneye onla gitmeye karar verdim belki doguma daha cok vardir kizim babasinla evde kalsin istedim. Saat 4 gibi hastanede nstye baglandim 30 dk durdum sancilarim vardi sonra alttan muayene edilip acilmama baktilar ve 6 cm olmuştu bile sonrasında ultrasondanda bakmak istediler bebegin kafasi cok aşarıdaymış kilosuna bakamadilar. Dogum odasina girdim tekrar nstye baglandim ve sanlarimi cekmeye basladim ( bu arada Almanyada dogum yaptim cok iyi almanca bilmediğim icin eşimin kuzeni o sira yanimdaydi cevirmenlik yapiyordu ) sancilar 3 dkda bire düşmüştü bana suyumu patlatmayi teklif ettiler doğum daha hizli olsun diye , suyum patlayinca asil sanci ve ıkınma isteyi ozaman geldi tam ıkınmaya başlarken eşim geldi elimi tutu ve 10 dk icinde saar 17:59da kızım kollarımdaydı 🥰 cok az bir dikişim oldu ama ilk doğumumdaki dikişlere göre hic agrim yok ☺️ 38+4 te dogum yaptım