Nariye007 Merhabalar bayanlar perşembe sezeryan günüm verildi doktor salı gel son kontrolleri yapalım dedi . Tahlili falan anesteziyo ne zaman görüşüluyor salı gidince mi perşembe ameliyat günü mü?
mervemurat16 Nariye007 salı günü büyük ihtimal kan alınır aynı gün anestezi ile görüşürsünüz.Bana 1 hafta önceden gün verilmişti aynı gün kan vermiştim sezaryendan 4 gün öncede anestezi ile görüştüm
Guler92__ Nariye007 canım benim doğumum da pazartesi Allah’ın izniyle doktor cumartesi anestezi için hastaneye git dedi tahliller EKG falan cekilecekmis pazartesiye hazir olacak sanırım her şey direk ameliyat olacak sonuçlar çıkmış olacak çünkü
Daisyy000 Nariye007 Salı gidince görüşürsünüz ❤️ Bende devlette sezaryen oldum çok memnun kaldım,insallah sizinde güzel geçer
Fhnxxhnxdhnbg- mervemurat16 Devlette nasıl oluyor Sezeryan dikişi estetikmi yoksa normel dikismi olcak bende devlette sezeryan olucam bu sefer ilki özelde olmuştu
Daisyy000 Fhnxxhnxdhnbg- Hastaneden hastaneye değişiyor bu,doktorunuza sorun bence. Bana estetik dikiş yaptılar ,doktorum çokta güzel dikmiş hiçbir sorun yaşamadım ,görüntü olarakta minicik ince bir çizgi olarak görünüyor
Minciakcay123 Bende devlette olmayı düşünüyorum daha önce olan bilgisi olan varmi nasil bir süreç izleniyor ?
Minciakcay123 Nariye007 evet bende tecrübe edinmeden önce o fikirdeydim 2 kez dogum yaptım özel de bu 3. Gebeligim acaba devleti denesem mi nasıl olur diye araştırıyorum 2 kez özeli tecrübe ettim doktordan kaynaklı bence devlet özel farketmiyor ben 2m dogumumda ölümden döndüm o yüzden korkularım var hastane değil de doktor daha önemli onu anlamış oldum😊