Bebekkk00 Kızlar kimler limon aşeriyorrr erik niyetineee ben çok aşeriyom yaaa yedikçe yiyesim geliyor😅
Nesli46 Bebekkk00 burda birinden gördüm bende limona tuz döküp yiyiyormuş canım çekmişti ilk aylarda denedim çok hoşuma gitti günde bi tane kesip yiyiyordum 😂 28 haftayız şimdi yemiyorum tabi artık tatlı istiyor canım
Enfal_06 Bebekkk00 10 haftayi bitirmek üzereyim deli gibi limon yiyorum 😂😂 bi zararı yok ya bişey olmaz abartmadikca tabi
Bebekkk00 @Nesli46 Evet bende şuan 8 haftadayimm ve yedikçe yiyesim geliyorrr tuzlayıp acaba ilk ayarlarda mi oluyor bilemedimm😅
Kaderinoyunu Kızlar ben de limon yiyorum ama düşük riskim var ilaç kullanıyorum dün limon yeme düşük yapar dediler ama ekşiden başka bir şey yiyemiyorum🥲
ivfbaby Ben ilk aylar deliler gibi limon yedim portakal gibi soydum yedim 😁 sonra bir mide yanması başladı aman allahııım canım istiyordu ama midemi köyü yapınca bıraktım
Pofidik123_ ilkgozagrim__ bulduğun. Erik acımıydı tatlımıydı peki ya bende aşeriyorum erik iki kere buldum birini sipariş verdim başka. İlden geldi birinide büyük manavda buldum ama ikisi de çokk acıydı bir ısırık aldım onuda çıkarttım çiğneyemedim bile öyle acıydı ama sanırım ilk erik hasadı yapılmış 🥰🥰🥰çok mutlu oldum çok yakında yerim heralde
Busraoz Mesen Sürekli ekşi yedim tatlıdan tiksindim desem yeri.. Rüyamda bile limonlar görüyordum ikiye bölüp sıkıyorlar böyle suları akıyordu😅 Sonuç erkek🤷🏻♀️
Mesen Sadeceanne2 cinsiyetlerde belli olur o eğer agirliklk kızsa söylenti doğru demektir 😂eğer ağırlıklı erkekse söylenti yalan 🙂
maviipapatya Ayy ilk aylarda ben de acayip limon yiyordum. Ne olduysa şimdi tatlı canavarına dönüştüm. Ama bi yandan da aklım erikte, çıksa da yesek 😅
Bebekkk00 @Emlly Ya ekşi çok yersen kızın olacak diyorlar bilmiyom ki ama gönlüm daha çok erkekten yanaa yinede sağlıklı olsun daa 🥰