kahvesever__ Ay ne yemek yapacaksınız bakalım 😊 Ben karar verdim de yapmadım daha Etli mantarlı biberli bulgur pilavı Yanına ayran lavaş ekmekle oh mis 😂sizler me yapacaksınız bakalım 🤔
Sevvalll42 kahvesever__ valla bilmiyorum bende ne yapsam 🙄patates salatası yaparım galiba dün et çıkarmıştım çözülmüştü tekrar dondurucuya atsam bişey olmaz demi
yamanagihan kahvesever__ dünden pilav, sulu köfte ve mercimek çorbası var beyim de yanına patates püresi istedi onu da yaparım inşallah 🫶🏼😜
Sevvalll42 kahvesever__ hmmmm dün çıkarmıştım yarın yapsam zehirlenmeyiz demi şimdi yapasım gelmedi onu canım istemedi et yemeyi
Sevvalll42 kahvesever__ buz dolabında zaten neyse bişey olmaz nolcak bencede marketlerde bile dolapta değil açık alanda
kahvesever__ Ebrar_65 kele paçaya bayılıyorum benim yerimede yiyin kaç senedir yemiyorum o kadar özledimki sakatat ürünlerini 😊
Toprak-Elif kahvesever__ bizde de etli nohut ile bulgur pilavı var turşu koyacağım tamam.. Şimdi de sigara böreği sarıyorum onuda aradan çıkarıp dolaba koyucam
hanlnim kahvesever__ kayınvalideden tavuk suyu çorba, mercimek yemeği ve patatesli börek😍😇🙏🏻 hem grip hem hamilelik 🫠🫠