Aslisko Gebeliğimin 100.günündeyim kilom değişmemiş aslında karnım da hafif çıktı iyi de beslendiğimi düşünüyorum yürümüyorum spor yapmıyorum bebeğin gelişimi de normal dediler yine de kilo almamak sağlıklı gelmedi ilk üç ay normal midir
gamzebngaa_dmr Aslisko normal hatta ilk üç ay kilo verilir ben şuan 3. hamileyim 4+6 oldu bugünden itibaren ve her iki hamileliğimde de önce kilo verdim ilk 3 ay sonra kilo almaya başladım oda yavaş yavaş şimdiki hamileliğimde de 1 haftada 1 buçuk kilo vermişim düşün yani
HilalYlmz Aslisko Haftaya doğum yapıcam sadece 6 kilo aldım bebeğim şuan 3500 kilo suyu falan baktığın da bende 1-2 kilo almış oluyorum illa kilo alınacak diye bişey yok canısı bebiş iyiyse gelişimi normalse boşversene napacan kiloyu 😀😀
Dolphin16 Aslisko bende kilo postu bakıyordum moral olsun size diye 😂 ben baya alıyorum hamileliklerimde ilk oğlumda 33 kilo aldım kızımda 20 kilo aldım . İlk oğlumda 65 ile hamile kalıp 98 ile doğuma girdim . Kızımda 74 ile hamile kalıp 96 ile doğuma girdim bak 20 küsür olmuş hatta . Sağlıklı olalımda kilo sorun değil .