Evlatsevgisi2 37+4 haftalık hamileyim bianda tek taraflı burun kanaması başladı baya baya aktı yani şuan duruldu gibi ama neden olabilir sizce gebelikle ilgili falan birşey olurmu bebeğe doktora gitmeli miyim
Gorkemm Evlatsevgisi2 benim 20li haftalarda olmuştu birkaç gün sürmüştü ilk gün öğleden sonra bi anda başlamıştı ve dediğiniz gibi baya akmıştı sonraki günler sabah uyanmam ile kanaması bir oluyordu 5-10 dk arası burun kemerimi iyice sıkıyordum öyle duruyordu doktor öyle önermişti 3-4 gün sonra kendi kendine geçti doktor hamilelikte olabileceğini söylemişti ama siz gene de doktorunuza sorun bi
erkencikus_ Evlatsevgisi2 hamilelikle kan basıncı yüksek olduğu için oluyor iki gebeliğimde de yaşadım ve asiriydi yani smdi hala da var yani doktor normal diyor tabii siz de bı danışın
tuzlulimoon Evlatsevgisi2 geçmiş olsun benim de çok uzun süredir oluyor cuma günü doktoruma sordum gerçi her gitmemde ısrarla soruyorum normal diyor gebelikte damarlar inceldiği için olabiliyormuş. Tansiyon yükselirse ya da düşerse kanamadan sonra o sıkıntıymış öyle olursa hemen gel dedi