Sonnenblume Kızlar merhaba,Şubat 24-25’te İnovita marka ovulasyon testinde pik gördüm birincisi çok koyu ikincisi de baya koyuydu. 27-28 i değerlendirebildim. Sizce durum nedir 🤔
Kr6543 Sonnenblume pik gördükten sonra silikleşmeye başlıyor ya işte o ilk silikleşmeye başladığı gün yumurta çatlamış oluyor
Sonnenblume Aslında öncesinde çok fazla araştırdım okudum bu uygulamadaki bütün başlıkları okudum ama iş ciddiye binince kafam karıştı ☺️
Sonnenblume Kr6543 cumartesi pazar çok koyu gördüm pazartesiyi değerlendiremedim Salı ve çarşambayı değerlendirdim. 2 aydır folik asitte kullanıyorum.
Kr6543 Sonnenblume evet pik olmuş 26sında silikleşmiş ama daha çok erken anlamak için adet gününüz geçince test yapın
Sonnenblume Sudenaz0105 değerlendiremedim ne yazık ki 😞 aslında çok istedim ama nasip olmadı diyelim 😞 daha ilk deneme o yüzden çok yüksek bir beklentim yok 🙂
Sudenaz0105 Sonnenblume kız seninki hesapladım 10. Mart bat diye uygulama yanlış hesaplamış diye 😅♥️ ben 13+3 hamileyim 💖💖
Sonnenblume Sudenaz0105 çok pardon 😅😅 çok düşünmekten algım bozuldu 🥲 uzun yıllardır düzenli takip ediyorum adet sürecimi. Uygulamaya göre 15. Gün ovülasyondu. Ama 19 unda Pik oldu güvenim kırıldı uygulamaya 😒
Sonnenblume Sudenaz0105 daha ilk deneme olduğu için heyecandan dolayı gerginlik var 🙂 hayırlısı olur umarım 🥰