Kosem983 Cinsiyet ögrenirken son dönemlerin cok modasi olan balonu patlattnız mı arkadaslar😁 çok hevesleniyorum ama banada supriz olsun istiyorum doktora cinsiyeti zarfa yazdirip balonu baloncuyami hazirlatsam yapan arkadaslar sizler nasil yaptiniz😊💕
sonsuzmasalim Kosem983 ben dayanamadim hemen ögrenmek istedim 🙈😂 ikincide artik insallah. ben ama pastaciya gidip kagidi ona verecektim pasta yapmasini isteyecektim ve ic kremasini artik cinsiyeti neyse o renkte yapmasini isteyecektim. sonra pastayi keserken öylece ögrenmis olacaktik😄
Sulerel Kosem983 biz öyle yapmıştık. Öğrenmedik kağıda yazıp zarfın içine koymuştu doktorum, onu da balonu hazırlayan bayana verdik akşam patlattığımızda ailelerimizle birlikten öğrendik çok merak ettik ama o anda öğrenmek daha farklı oldu ☺️
Aryamom- Kosem983 Ben yaptımmm heyacandan ölmmek üzereydim doktor yazıp eltime verdi eltim ve kardeşim balonu yaptırdı evde parti kutlama arkadaşlarımızla Harika oldu ☺️☺️☺️
Zehra5507 Kosem983 aynen dediğiniz gibi yaptım doktor kağıda yazdı bende kağıdı baloncuya verdim evde hep beraber öğrendik 😊
Kosem983 sonsuzmasalim pastada güzel fikirmiş kapalı zarf elimdeyken pastaneye kadar dayanabilirsem super olabilir😅
sonsuzmasalim Sudem daha neler neler vardi da aklimda hamilelikle alakali ama bi babyshower yapmak nasip oldu😂 artik bir dahakine diyip gecistiriyorum🤔😅
mugece Bende ilk kızımda yapmamistim bunda yapacagim 😁 doktor zarfa yazacak bi arkadaşımıza verecegiz.oda balonu hazırlayacak 😊
Msl_ege Bende çok istiyodum cinsiyet partisi . Bugün ikili taramada doktor ben sormadan pat diye söyledi 😂😂
Kosem983 Msl_ege Aaa benimde 2li taramam bir hafta sonra ama devlete yaptircam orda soylemiyorlarmıs hemen😅
Crocus20 Kosem983 ben kardeşimle gittim doktora ultrasondan sonra üzerimi düzeltirken doktor odasında kardeşime söyledi. Balonuda kardeşim hazırladı bize hep beraber toplandık ve patlattık 🥰
damlakaratas Kosem983 yaaaa çok iyi fikirmiş bu zarfla cinsiyet öğrenme işi bende öyle isteyeceğim doktorumdan 💕 balon istiyodum banada sürpriz olsun istiyordum ama nasıl olur diye düşünüyordum, napıyım eşime sürpriz olsun diyordum 🙈🤗