Kubra001111 Kızlar Doktor Ahmet Yıldız bakan Mersin’e gidenler oldu mu Medical park’ta sayfayı takip ediyorum bayağı olmadı denilenlerinki Allah’ın izniyle olmuş olmazsa oraya mı gitsem acaba diye düşünüyorum
fgnzc Kubra001111 Merhaba Benim bir arkadaşım gitti gebe kaldı bir arkadaşım daha gidiyordu O bir sonuç alamadı ben de gidecektim arkadaşım dedi çok uğraştırıyor deyince ben de farklı bir doktora gittim gebe kalan arkadaşımın da zaten çok bir sorunu yoktu
fgnzc Kubra001111 karışım falan mı veriyormuş yani arkadaşım çok memnun kalmamış Siz yine de araştırın etkilemek istemem sizi
fgnzc fgnzc benim eşimde sıkıntı var Biz daha önce karışım falan çok kullandığımız için tercih etmedim Başka Bir doktorun tedavisine başladık
ebru2650 Kubra001111 canm şuan gittiğin doktorun kim ? ahmet hocanın muane ücreti bile cok pahalı . bide karışımlar verior onuda söylediği yerden aldırtıyormus . ben gitmedim ama giden bi kaç kişi ile konusmustum … başka bi doktor buldunmu ?
Kubra001111 ebru2650 sezen buko Gaziantep de çok memnunum doğal kürler veriyor polikistik över başlangıcı olduğunu söyledi inofolic kombi ve şeker direnci için ilaç verdi bu ay çatlatma iğnesi yaptım beklemedeyim bu 3. Deneme