Suhiss Eslem2112 benim yarın tam 37 artik gelsin istiyorum cok yoruldum ama o istemeden dogumu baslatmak da istemiyorum yani gun falan almicam beklicem 🥲
Cicekkiz20 Eslem2112 39+0 son 7 günüm bizim kızında gelmeye niyeti yok ne sancı var ne birşey bakalım bekliyoruz
HilalYlmz Melike_babyyahya evet ne kadar çok yorulup ayakta kalırsam kasılmalarım o kadar çok oluyor 😒
Sumeyye_g Eslem2112 37 haftadayız herşeyimiz hazır kapının yanında bekliyor herşeyim bakalım doktorum yarın gün mü verecek normal mi diyecek
Pamuk7 Bu gece itibariyle 38 olduk 🥰 bebisimi bekliyorum sabirsizlikla artik cok agirlastim ve beni en cok mide bulantisi mahfediyor 🥺🥺
Annecibebe Ceviz6550 bende öyleyim iç bacak kısımlarım ve kalça bel ağrılarım arttı yatakta dönemiyorum yürüyemiyorum bile 🥲
3prenses1prens Eslem2112 aynı zamana denk geliyoruz ama ben doktorumdan rica edicen 22 Mart ta yapması için o zaman da 37+5 oluyoruz
RezMom Eslem2112 tam 39 haftalık olduk normal doğum olcak Allah’ın izniyle bekliyoruz artık oğluşumuzu her an gelebilir 😅🥰
elifcevikibis Ressammom Benim de yarın sabah sezeryanım uyuyamıyorum🤲🏻🤲🏻 Rabbim sağlıklı doğumlar versin🤲🏻🤲🏻