FatSon9993 momqq benim son 15 gün gözüküyor ama normal doğum bakalım ne zaman gelecek sağlıkla al kucağına canım 🤲🏻🤲🏻
Duygu8178 Eslem2112 35+5 günlük olduk bugün. Tüm hazırlıklarımız tamam beklemedeyiz. Sağlıkla kucaklarimiza alalım bebeklerimizi inşallah 🤲😍
Mervs Mervesrsy 36+4 biraz gerileme gördü doktorum o yüzden aldı doktorumuz hemen bi post açıp anlatacagım😍
123oznr RezMom benim de arada böyle çok ağrım oluyor tamam başladı diyorum geçiyor 😂😂gelmeyi niyeti yok heralde
niloyaaai Miracleee yaklaşık bi saattir falan aşağıya doğru aşırı baskı oluyor, ve sızlıyor bebekte çok hareketli. Sizde bu durumu yaşadınız mı daha önce? Veya şuan öyle bi durum var mı? 🥲
Miracleee niloyaaai bebeğim çok hareketli. Karnım da çok sertlesiyor bugün. Vajinaya arada igne batar gibi Bi his oluyor. Ama başka Bi ağrı sancim yok.
Balmommyy Eslem2112 34+6 bugün kontrolüm vardı artık ne zaman gelir bebiş belli değil hazırlıklar tamam ilk gebeliğim normal doğumdu o yüzden bundada normalı bekliyoruz bebek ters duruyordu dönmüş şükür 🙏