annebebek123 FatmaBK 40 haftaya kadar bekleyince benim de 29 Mart sağlıkla gelsinler inşallah 29 Mart a kadar bekleyecek mi oğluşum merak ediyorum ilk doğumum
Melos066 Eslem2112 35+5 bizde normal istiyorum pozisyon uygun herhangi bir gelişme olmasını bekliyoruz bakalım 🥰
niloyaaai Miracleee aynı gündeyiz 🫠🫠 henüz ne nişan gelmesi var ne yalancı sancı var 🥲 beklemedeyiz sabırsızlıkla
Meryem410 Eslem2112 34+2 haftaligiz pazartesi gunu erken dogum riskinden yatirdilar nst de sancilar cikiyordu ama ben hissetmiyordum fazla erken dogabilir mi sizce ilk gebeligim 40 haftayi falan bulur mu ki rahim agzi kisaligi da var demislerdi
Eslem2112 Meryem410 vaktinde gelir inşallah canım bilemiyorum. Ama serum falan var ilaç var durdurabilirler açıklığın yoksa
Cicekcim Eslem2112 nasipse inşallah yarın 37 haftalık olacağım ve çok korkuyorum 🥺🥺🥹 Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🤲
Cicekcim Eslem2112 nasipse inşallah yarın 37 haftalık olacağım ve çok korkuyorum 🥺🥺🥹 Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🤲
Sedacaner Eslem2112 benimde 14 mart kavuşuyorum Allah’ın izniyle kızıma 😌 stresliyim biraz amaa sakinleşmeye çalışıyorum
dnzmom_ Derara bende de gebelik şekeri var 4 marta gün verildi ama 38 hafta olıyor neden size 37 haftaya gün verdiler acaba gelişimi çok mu ilerde
Derara dnzmom_ gelişimi 4hafta ileride. Suyum çok fazla olduğu için riske atmak istemiyor doktor. Sancı başlamadan su gelmeden almak istiyor
kadirvefam Suhiss valla doktor dedi normal doğum önermiyorum sezeryan günü vericem dedi açıkçası çok korkuyorum
dnzmom_ Derara oooo benim 2 hafta ilerde, sizin çok daha fazlaymış anladım inşallah hayırlısıyla doğumumuzu yaparız 🙏🏻
AhsenSelvi Eslem2112 ahhh ahhhh zaman geçmiyor artık hazırlıklar tamam amaaa…. 37+4 üz, 17 gün kaldı hatta bir buçuk saate 16 olacak şafak ama benim meleğimin gelesi yok hahahahaha 🥹🥹🥹
Aleynacengiz 37+2 gögüsüm aşırı sızlayıp süt geliyor canım aşırı yanıyor uykumdan uyanıyorum ağrısından normal mi yaşayan var mı