Merhaba arkadaşlar şu an 22+4 haftalik hamileyim bugün detaylı ultrason vardı şükür bebeğim sağlıklı ama plesenta sezaryen dikisine yakınmış doktor zamanla çıkar yukarıya büyük ihtimalle 30 da çıkar en geç dedi ama tabi olumsuz olabilecek ihtimalleri de saydı eğer çıkmazsa çok riskli bir ameliyat olabilirmiş kan kaybından rahim kaybetmeye kadar ve Allah korusun bebeğin eşi erken ayrılabilirmis bu arada 3 kaybım var iki kürtaj bir ölü doğum çok şükür sağlıklı yaşayan bir oğlum daha var ama ister istemez strese girdim yine olumsuz bir durum yaşarsam diye böyle bir durum yaşayıp sorunsuz doğum yapan oldu mı acaba
Plesenta sezaryen dikisine yakın
☝️
Sermec27 merhaba bir fikrim yok ama üstte kalsın diye yazıyorum , inşallah yukarı çıkar sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
Pinarbenak Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah düzelir Allah’ın izniyle 🤲
Sermec27 bi fikrim yok ama üstte kalsın, inşallah yukarı da sağlıkla kucağınıza alırsınız duam sizinle 🌸
Yazmelegi_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲
Sermec27 inşallah canım rabbim ikimizede rahatlık versin sağlıkla alalım kucağınıza inşallah 🙏 ben korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensiz oldu adetlerim 40 güne yakın oluyordum 3 ay da 24 Ocak son adet tarihim 11 Şubat’ta çatlama gördüm ovulasyon da o tarihten baz aliyorum 2 gün önce 11.97 ile öğrendim dün gece tekrar verdim 48 saat arayla 26.50 olmuştu inşallah sağlıklı gebeliktir baya düşük sonuç
Başına gelen yok mu acaba