BirAvucmutluluk Alparslan18 neden ikisinede aynı ismi vermeyi tercih etiniz acaba merak etim sadece ilk oğlunuza vermişsiniz zaten buna farkli bir isim seçebilirdiniz 🤔 dediğim gibi sadece merak etim o isim çok güzel Hz peygamber efendimizin ismi onun gibi ahlaklı olurlar inşallah ama iki kardeşde de aynı isim ilk defa denk geldim
Fzehra123 Barabar evet kımsede yok efendımzıın kızının adı ilk kızımda fatımazehra dıger kızımda neden peygamberımızın kızının adı olmasın dedım rukayye ye karar verdk anlamı huzur ve sakinlik veren büyüleyici
Alparslan18 BirAvucmutluluk çünkü peygamberimizin adı iki oğlumdan da bu güzel ismi mahrum etmek istemedim öbür dünyada peygamberimiz ilk Muhammed isminde olan kimselere sefaat edecekmiş diye duymuştum o etkili oldu koymamda bende ilk çekindim etrafımdakiler seviyorsan koy diye cesaret verdi bende koydum
bebisliozlem Gulklcc biz artık değiştiremeyiz yüksek ihtimalle 🙏 akran zorbalığını malesef hepimiz yaşadık, Allah ıslah etsin bazı çocukları ne diyebilirim ki 🤷 meva isminin de benim için anlamı büyük kızımın anlayacağı yaşlar geldiğinde anlatırım ona da zaten neden meva ismini koyduğumuzu 🥰 bu arada meva amine olarak koyanları da gördüm bakalım artık doğunca belki bu şekilde yazdırmayı düşünebiliriz
Yazgan1 Momgirl1 31 haftalığız bizde nasip olursa koyu Galatasaraylı bir babanın oğlu olarak Aslan koyucaz 🥹 sağlıkla doğsun bebişlerimiz 💙
Kbrbydk Yalnizanne babasıyla kızım Almila diye seviyor bayadir. Ama ben daha anlamlı bir isim olsun isterim yoksa zaten Almila olacak sanırım
dhbetul Kızım olursa İpek ismini koyacağım diye o kadar heves etmiştim ki. Ama bakıyorum aşırı fazla konulan bir isim haline gelmiş. İlkokulda her sınıfta üçer beşer ipek olmasın diye bu isimden vazgeçiyorum hayrını görün kızçeler ipek-1 😂😂😂
Umutaren Esraagunes 1 oğlum var Umut Aren 1 bebeğim yolda kız olursa Elfida erkek olursa bulut koymayı düşünüyoruz 18 haftalık hamileyim
esraelt Biz de Berra düşündük eşimin isminin ilk kısmı benim ismimin son kısmı BER-at, es-RA. Erkek kardeşim akıl etti bizim de hoşumuza gitti. Sonra erkek çocuğumuz olursa ES-ra, ber-AT Esat koyun dedi mantıklı ve güzel geldi 😄
dhbetul esraelt ay bugün Berra için başka birinden aynı hikayeyi dinledim 😂 o da Burak ve Esra’dan yola çıkmış. Adıyla yaşasın yavrularınız. 🥰 esat da güzel
Fzehra123 Rukicanga güzel tabi ama aslı rukayye efendımızın kızının adı gunumuzde rukiye dıye cevrılmıs❤️