Ozlemdimetokali08 Kız olursa “Asel Emel” (Emel kayınvalidemin adı) Erkek olursa “Âsaf Erkan” (Erkan kayınpederimin adı) 13 haftalık gebeyim…
neanladinyurdagull Ozlemdimetokali08 birşey sorabilirmiyiz isteyerek mi isimlerini koyacaksınız yoksa eş zoru vs mi
neanladinyurdagull Esraagunes DOĞUM YAPTIM 3 BUÇUK YAŞ OĞLUM GÖRKEM 🐝 3 BUÇUK AYLIK KIZIM ÇİLEK 🧚🏻♀️
Tonum neanladinyurdagull İlk oğlumda eşim babasının adını istedi bizde mehmet mete koyduk şimdi hamileyim tekrar benm istediğim olacak kızsa ayşen erkekse inrahim alp düşünüyoruz bizde allahın izniyle benm annemle babamın isimleri bende severek koyacağım ☺️
Ozlemdimetokali08 neanladinyurdagull Eşim rica etmişti ama sende bi isim söyle 2. İsimlerini koyarız olur mu dedi bende kabul ettim sorun yok benim için ailesiyle de bi sorunum yok. Onaylamasaydım o da anlayoşla karşılardı tabi
DEF_ikiprensbirprensesmom kahvesever__ Rahmetli babamın ismi Süleyman💙 annemin ismi Meryem ❤️ isimleriyle sağlıkla büyüsünler inşallah. 🫶🏼
bebisliozlem DEF_ikiprensbirprensesmom birkaç gündür düşünüyorum aslında bu şekilde biliyor musun 😍♥️ teşekkür ederim öneriniz için 🥰🐣