Fbgu 19+3 haftalık hamileyim cinsiyeti erkek. Eşimle daha evlenmeden önce Selim ismine karar vermiştik ama yanına 2. bir isim daha arıyoruz ona karar veremedik🤭
Zynp12 Esraagunes kızımız olcak allahin izniyle Asel nazlı düşünüyoruz inşallah Asel ismini ben nazlı isminide eşim istiyor bu şekilde çift isim olsun dedik ❣️🥰
Derara Bsrknylmz evet kesinlikle tavsiye ederim. Çok sakin bir bebeklik çocukluk geçirdik. Umarım ikincide ona benzer🙈
perlavecan 22+3 deyiz bebeğimiz erkek ismini Can Ata koyacağız 🩵 Kız olsaydı Perla ya da Alinda düşünüyorduk.
Beyza-2508 Şuan (12+1) pazartesi gösterirse cinsiyet öğreneceğiz kızımız olursa belirledik gülsüm neva ama erkek için hiç fikir yok ☺️ sağlıcakla alalım bebislerimiz kucağımıza da isim bulunur düşünülür ♥️🤲🏻
Dygudamla81 Esraagunes benimde kızım olucak Duru ve Beliz arasında gidip geliyorum bitane daha kızım var onunda adı Damla 🌸
Aybukeninannesi01 Esraagunes ilk kızımın ismi aybüke ikinci kızımın ismi Ayça olacak ablası koydu desem gerçi kendisi daha (19aylık)🙊😂bizde onu kırmadık Ayça olsun dedik
Dogan-ca29 Beggg yaa sağlıkla gelsin 🥰 çok seviyorum bu ismi bende çok istemiştim ama bebeğim erkek olduğu için çok tepki aldım. Merak ettim sizin bebeğiniz kız mı erkek mi
Beggg Dogan-ca29 doğdu bile şu an 5 aylık😅 bebeğim erkek🩵bir kaç kişi dışında kimse yorum yapmadı onları da unisex bir isim diyerek susturdum zaten bu konu açıkçası kimseyi alakadar etmez herkes kendi çocuğuyla ilgilensin😅