Elifinzeytini İlk gün hangisi rahat olur kızlar ikinci gün için lohusa pijamasınaldım ama ilk gün gecelik mi alsam
glam Elifinzeytini en rahatı gecelik. 2 gecelik, 1 pijama takımı götürmüştüm. Sadece 1 gecelik kullandım. 1 gece kaldım
Agg0207 Elifinzeytini bana pijama giydirmişlerdi canım ama altını giydirmediler üstümü örtmüşlerdi zaten çünkü sonda takılı oluyor ve hasta bezi kullanıyorlar pedini degiştirmeye geliyorlar mesela. gecelikte götürdüm ama kullanmadan geri getirmiştim ben .
Handeeray Genellikle her hastane sezeryan sonrası hemen gecelik giydiriyo canım pijamayı kabul etmiyolar dikişlerin olacagı ve sonda takılacagı için. Sonrasında kabul ederlerse 2. gün pijamanı giyersin
Derin_34 Handeeray birşeyi merak ediyorum sezaryanda sondayı ameliyata inmeden öncemi takıyolar yoksa çıktıktan sonra mı
glam Derin_34 bana ameliyathanede uyuşturulduktan sonra taktılar hiç hissetmedim, ilk yürümek için kalktığımda çıkardılar
Derin_34 Elifinzeytini hissediliyomuş evet ama bende hangi aşamada olduğunu merak ettim domtoruma sormayı unuttum. Beni uyuşturduktan sonra takmalarını söyledim sondayı doktorumda o gün hatırlat öyle yaparız demişti bana