Ketenprensess Busra-2 benimki yuvarlak kız bekliyorum.arkadasimda hamile sivri karnı top gibi erkek bekliyof☺️
HilalYlmz Busra-2 oğlumda da kızımda da karnım sivri hatta dün hastanede ger gören aa erkek mi olacak diye sordu ama tam tersi kız😂😂😂 ne kalçam büyüdü ne sırtım kızda göya kalça genişlermiiş
Gurbetci1anne Valla ikinci gebeliğim ikisi de erkek karnım sivri. Hatta ilk gebeliğimde ürolojinin önünde sıra beklerken yaşlı bi teyze oğlana mı gebesin dedi evet dedim nasıl belli karnının sivriliğinden erkek olduğu dedi vay be dedim tecrübe konuştu😂
aslhnkrts9 HilalYlmz bana da bunu çok diyorlar ama ben çok yemek yiyen solucan gibiyim sadece göbek var 😂
aslhnkrts9 Busra-2 karnım sivri ama kızım olucak yani korkmuyo değilim haberden sonra erkek çıkar diye 😂😂
Cceylann01 Busra-2 ilk gebeligimde sivriydi kızım oldu buda sivri erkek bu bence vücut şekli ile alakalı bebim mesela sadece karnım çıkıyor sivri uzun bir şekilde 😂
EmineP Busra-2 Gaz olunca sivri olmayınca yuvarlak kız diyolar 😅 oğlumda da göbeğim aynıydı sanırım vücut şekliyle alakalı
Sadeceanne2 Busra-2 yuvarlak böbrekler bir yana sıkıştırılmış can çekişiyor özellikle. Diyafram 😃😃😃 nefes tükeniyor bazen kocaman bir göbüş oldu bu kız la oğlum mini minnoş bişey olmuştu bakalım
busduuk1914 Busra-2 top koymus gibi duruyor karnım. Erkek olcak bebiş. Büyükler hep anlıyor karnımın şeklinden erkek olduğunu. Kız bebeklerde karın daha yayvan oluyormuş
Lebis35 Sivri sipsivri hemde 🙄 herkes erkek diyor ama 12.haftadan beri kız haftaya doğum olacak herşey hazır pembe renk inş bir sürpriz olmaz 🤣 psikolojimi etkiliyorlar erkek diyerek