Tugce889 Günde 1 fincan canım istiyor. Fazla mı sizce? Siz ne kadar sıklıkla içiyorsunuz? 18 haftalık hamileyim
Cerenglr Tugce889 gayet ideal bende akşam 5 ten önce bir fincan tüketiyorum doktorumda içebilirsin demişti. Türk kahvesinin kafein oranı diğer kahvelere göre daha düşük
Rabiul Tugce889 hergün 1 fincan içiyorum doktorum a sorduğum zaman günde 1 tane Türk kahvesi veya tall boy filtre kahve ye izin verdi nescafe yasak dedi zaten sevmiyorum , mocha fln içiyorum onuda sordum içebilirsin dedi
blovec Tugce889 canın istiyorsa 1 fincana doktorlar izin veriyor ben hamileliği öğrenince zaten çarpıntı da yapıyor diye bıraktım artık canım bile istemiyor kahve sadece bi alışkanlık gibi aslında
Gurbetci1anne Ben normalde Türk kahvesi sevmem ama son bir haftadır günde bir fincan kahve pişirip telvesini yiyorum canım deli gibi telve çekiyor. Aslında normalde toprak ve çamur aşeriyorum telveyi çamura benzettim istemsizce ondan oluyor sanırım
Damlaalyz Gurbetci1anne bende aynıyım hatta 25-30. Haftalar arası çok fazlaydı şimdi 35 haftaliğim geçti o istek
Rana010101 Günde bir fincan Türk kahvesi ya da bir kupa filtre kahve içiyorum. Bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
Rabiul Berraymom detayını sormadım ama zaten normaldede paketli olanlar zararlı filtre kahve fln yasak değil