Ecemnur92 Bayanlar karnıniz ne kadar büyüdü 6 gün sonra doğumum var ama karnım çok büyümedi bebeğim sağlık li olsun önemli olan bu tabiki ama endişelerim var.bebeklerinizin kilosu kac oldu acaba
Tubagrnc Ecemnur92 canım göbek büyümesiyle nasıl kıyaslayabilirsin ki çapını ölçüp onu mu karşılaştıracaksın 😅 ben 37+2 yim 3050 kilosu 50 cm boyu
Ecemnur92 En son 36+3 de göründüm doktora 2.550 idi kilosu şuan ne kadar bilmiyorum doğuma kadar gorunmicem daha doktora ve gören diyor ki karnım küçük fln diye bende bebek kilo almiyormu acaba diye düşünüyorum
Merobebe Ecemnur92 benim ikiz olduğu halde karnım büyümedi hemde 34 hafta bitiyor. Çok takma bebek sağlıklı olsn o yeter
ilknremrh Ecemnur92 benm de karnım küçücüktü herkes bebis zayıf olcak fln dedi bende çok taktım kafaya 38+5 de 3200 olarak doğdu karnımin küçük olmasindan sanırım hiç göbeğim kalmadı siz de fazla takmayın doğumdan sonra iyi oluyor 😀
Ecemnur92 ilknremrh söylediklerinizi okuyunca çok sevindim tüp bebek ile hamile kaldım 1 hafta sonra doğumum olucak Allah izin verirse ve hala inanamiyorum hamile olduğuma rüya gibi 9 ay geçirdim
YagizAsyaMom Ecemnur92 günümüz aynı. Kilolu 8şmama rağmen önden hamile gibi durmuyorum. Yandan bakınca belli oluyor sadece 🤗
ilknremrh Ecemnur92 canım insanlar konuşmayı çok sever boşver bak ne güzel Rabbim nasip etmiş ve kavuşmana çok az kalmış sağlıkla dunyaya gelir inşallah hayırlı doğumlar 😊
mirayyy Ecemnur92 hayırlı olsun,37+4 üm bende en son 2.850 kg olarak gecen hafta gittim ,bakalim bu hafta belli olacak
Miniklerimmm Ecemnur92 yapınla kilonla boyunla vs ilgili bebek iyidir merak etme bende 6 aylık hamileyim hiç karnım yok hamileyim deyince şaşırıyor insanlar metroda yer bile vermiyo kimse🤣🤣
EMFE Ecemnur92 canım senle aynıyla. Gün olarak benimde çok yok.goren hamile olduğumu anlamiyo. 2850 kilosu 37+3gittim enson.ic karnımız büyükse ondan belli olmuyomuş.endiselenme ya
Ygmrkya Ecemnur92 ben 38 oldum görsen demezsin 4 5 aylık gibiyim normalde de zayıf biri değildim ama kiloda almadım 8 kilo tek almışım göğüslerim tek büyüdü