Esraabbaa 13Gamze08 doğum belgesini götürmedin ben resmini attım onlar muhasebeye bildirdi muhasebe onay verdi sadece o kadar
Rmz21 Esraabbaa nerden bakıyorsunuz acaba . Bende 10 Mart’ta yaptım. İşlem olarak ne yapmak gerekiyor
Esraabbaa Rmz21 e devlete giriş yapın arama kısmına rapor yazın altta sgk işgöremezlik diye çıkıyor ona girin, oradan bakabilirsiniz
tugcesakzci Secuuss 12 ay baz alınarak yatar yani 1 ay yeni ücret kalan 11 ay eski ücret. Fakat yatan ücret kişiye özeldir. Herkesin britishderindevleti farklı herkese farklı yatar. 50 bin denilen para size hemen yatmıyor zaten bir kısmı doğum sornası bir kısmı izin bitişi yatıyor. Tek seferde yatırmıyorlar yani
Rabiul tugcesakzci 12 ay baz alınarak dediniz ya şunu sormak istiyorum doktorumla konuşup rapor yazmasını isteyeceğim 2 haftalık en azından kafamı dinlemek istiyorum iş stresi beni çok kötü yaptı alacağım parayı etkiliyor mu sonuçta sigorta 12 ayı baz alıyorsa bi kısıtlama vs . Olur mu ? Mayıs sonu doğum iznim başlıyor
tugcesakzci Rabiul yok canım doğum paranı etkilemez o. Ki zaten o 2 haftanın parası da rapor parası olarak SGK üzerinden yatar sana
Rabiul tugcesakzci sgk dan yatacak ama doğum parasından düşüm olur mu onu merak ettim etkiler diye rapor yazdırmıyorum bende 🤦♀️ bir sonrksi randevumda istiyim doktordan , herkes üstüme geliyor sanki çok bunaldım nefes almaya ihtiyacım var 🥲
Melike91- Merhaba kızlar ben kamuda mühendisim 657 ye tabiyim doğumun 1 ay sonra. Bu bahsettiğiniz yardımı ben bilmiyorum. Kamuda işçileri dogum parası alıyor ama 657 ler almıyor diye biliyorum. Bilen biri beni aydınlatabilir mi size zahmet
13Gamze08 Esraabbaa evet yapmadım doğum yapinca 112 gün üstünden Kalan gün doğumdan sonraki raporun süresini mi olusturuyor o zaman
MMerve34 Secuuss selam umarım görürsün bunu ikinci param yatacak 26893 tl haber vereyim dedim 50 bini buldu şükür 😂😂
Gizembusebozlak MMerve34 merhaba süreç nasıl işliyor acaba anlatabilir misin ? Doğum olduktan sonra rapor alıyor muyuz tekrar veya bir yere başvuru yapıyor muyuz
Secuuss MMerve34 merhaba bnmde bugün yattı 10200 tl diğer ay daha fazla olur sanırım 😂ay sonunda muhasebeye hatırlatıp öle yatcak bnm aylık okarak
13Gamze08 MMerve34 ikinci paranız ne zaman yattı rapor bitince hemen yattı mı yoksa günler sonra mi yatti
Kutsal_koc MMerve34 bu yatan şey tam anlayamadım. Bende devlet memuruyum ama sanırım bizde böyle birşey yok sizin özel sektör mu