Babybaby3434 Kızlar siz kaç kilo aldınız gobisleriniz çok büyüdü mu benim hiç belli değil sanki ya 24 hftlgz biz de
Cocoo Babybaby3434 20 haftalıgım 7 kilo aldım 16 haftalıkken 16 cm 190 gr dı persembe gun tekrar kontrole gıdıcez inşallah ama pek bi ğöbeğim yok
Babybaby3434 1prens1prenses ben de 4 kg aldim ama göbek pek yok.bebisler sağlıklı olsun da önemli olan o hepimiz için hayırlısı ❤️
Babybaby3434 Irmakdkm 1prens1prenses kızlar şeker yüklemesi yapacak mısınız evetse kaçıncı haftada yapicaksiniz kararı siz mi dr.mu vericek
Irmakdkm Babybaby3434 ben yaptırmayı düşünmüyorum açlık tokluk yaptırıcam açlığa bakıldı sıkıntı yok şükür
Babybaby3434 Irmakdkm ben de hiç yaptırmak istemiyorum ama çoğu insan yaptırıyor.kimisi de zararlı diyor arada kaldm. Tokluk yüksek çıkmazsa ben de yaptrmam heralde
Babybaby3434 Seymaemre üzülme belki son aylarda çıkar benim de yok ama bebek sağlıklı olsn önemli olan o belki de iç karnmz geniştir 😂
Seymaemre Benımde 21. Haftada 519 gramdı 26 haftalıkken gidicem doktora 🥺 seker yuklemesinide 26 da yaptırıcam