Ayseliada Kızlar evde test yaptım pozitif çıktı. Tahmini 1 aylık hamileyim. Sizce ne zaman doktora gidip kan vermeliyim ? Eğer özel hastane tercih etmezsem sağlık ocağında da verebilir miyim kanı ?
Yazmelegi_ Ayseliada sağlık ocağında verin hiç vermediyseniz en az 2 kere verin artısı takip edin ben 6 da gitmiştim kese görmüştüm 7 de tekrar gittim kalp atışı duydum
Maviii_98 Ayseliada sağlık ocağında bir gün sonra sonuç çıkıyor acilden versen 2 saate çıkar sonrasını sağlık ocağında devam edersin beta düzenli artış oluyosada bekleyebiliyosan sonrasında doktora randevu al görün
yeschef-13 Ayseliada hep gittiğiniz kd doktorunuza gidin o zaten gerekli testleri hemen ister kese görünüyor mu diyede bakar
Yazmelegi_ Ayseliada ama sonuç ertesi gün çıkar eğer beklemek istemiyosan özel daha mantıklı veya devletin Acili diycem ama onlar da çoğu almiyor, bizim burda sağlık ocağı saat 10.30 a kadar kan alıyor sizin ora nasıl bilmiyorum
Ayseliada Kadın doğum doktoruna gitmeyi düşündüm de ultrasonla bakılmasını istemiyorum hemen. Çok doğru bulmuyorum.