Bir_nazenin01 Ay benim 5 haftalıkken resmen susam gibiydi 1 hafta sonra gittim çay bardağı ağzı kadar olmuştu endişelenmeyin 🥰
sutlukahve_ Bir_nazenin01 işte şuan benim de normalde çay bardağı ağzı kadar olması gerekliydi ama hala kese küçük dedi doktor normal da demeyince korktum
Bir_nazenin01 sutlukahve_ ama siz 5 hafta olması lazım diyorsunuz ben 6+0 da gördüm keseyi ve kalp atışını bile vajinal duyduk karnından bebeğim gözükmedi bile siz içinizi ferah tutun ve başka bir doktora gidin
sutlukahve_ Bir_nazenin01 bende de bebek henüz görünmedi kese görünüyor şuan ama internette biraz araştırdım böyle olanlar hep düşük yapmış tedirginim o yüzden
nununundunyasi sutlukahve_ kuzucumm doktorlar bazen normal olan şeyi de normal diye söylemezler endişelenme her gebelik kendine özel 1 haftaya bi bakmışsın bir anda büyümüş ki genelde öyle olur 🥹❤️
nununundunyasi Kızlar ben henüz doktora gitmedim son adet tarihime göre 4+3 bugün. Dün beta 1072 çıktı bir daha yarın baktırıp randevu alcam tam ikiye mi katlanması gerekiyor
sutlukahve_ nununundunyasi yarın değil de ertesi gün ver canım iki günde iki katına çıkmalı ama betan gayet yuksek
sutlukahve_ nununundunyasi aa doğru ama yarın pek fazla artmaz ki haftasonu acilde ver kanı 48 saatte 2 katına çıkması lazım yarın gidip kendini yorma bence
nununundunyasi sutlukahve_ yok bebişim hastanede çalışıyorum zaten haftaici her gün ordayım 😂 kadın doğumcuyu bulmak zor birini ayarladım cuma sabahtan gel bakalım dedi artık reddedemedim