mystery00 Kızlar 28.haftama giricem yarın bugün bebeğin dolabı gelicek akşam kurar eşim şimdiden bebişin kıyafetlerini battaniyelerini herşeyini yıkayıp ütülesem erken mi sizce tozlanır mı hemen halletmek istiyorum gittikçe ağırlaşıyorum yoksaa 😄💜
Yagizinannesi_ mystery00 Ben 29. Haftamda yaptım hepsini şuan 34 haftalık olduk elimi kolumu kaldırmak istemiyorum yapabiliyorsan yap tertemiz duruyor🌸
ikiprensannesi53 mystery00 ancak yetişir zaten yavaş yavaş başlarsın ben iki gebeligimde de 30 32 haftalarda yapmistim
mystery00 Yagizinannesi_ Hallediyim kurtulayım kafam rahat olsunn o zaman bide hangi deterjanı kullanıyosunuz
Aysegultezcan48 Şuan 33. haftadayım dün yıkadım ütüledim hazırladım kendi hastane çantam kaldı bi ondada eksiklerim var tamamlayıp hazırlayacağım
gmzcvk1 mystery00 28 29 haftalıkken herşeyi hallettim yıkadım ütüledim çantasını hazırladım rahattım baya. Telaşa düşmeden kendimi zorlamadan kimseye ihtiyaç duymadan yaptım. Sonra doğuma kadar rahattım
mystery00 gmzcvk1 hazır hareketlerim kısıtlanmamışken yapayım o zamann erken mi acaba dedim ama herkes yapmış maşallah 😄
aslhnkrts9 mystery00 ben o haftada hepsini yıkayıp ütüleyip hurçlara koydum hastane çantasını hazırladım şuan hazırda duruyo daha dolabı gelmediği için yerleştiremedim ☺️
aslhnkrts9 mystery00 agırlaşmadan yapmak en iyisi şuan 31 haftalık olduk yerimden kalkasım gelmiyo benim 😂