Ask_ Cinsiyet için sağ da ne oluyır sol da ne oluyor bir rivayete göre sağ erkek sol kız diyorlar sizde durumlar ney
Ask_ mercimekkoftesi1 ayyy insallah bizdw kız ıstıyoruz rabbım ınsallah hakkımızda hayırlı olanı bıze nasıp eder saglıklı olsun yeter
Ebrucar @Ask_ benim en baştan beri bebeğim sağda ama cinsiyeti kız. Bende tutmadı bu olay. Ama ekşi aşerdim sürekli, kan yenileme, Rus takvimi ve yüzük falı doğru çıktı 🥰
Ask_ Maviii_98 galiba sag sol olayı herkes de farklı yanı sol olunca kesın erkek olmuyor yada sag olunca hep kız olmuyor demekkı
Maviii_98 Ask_ evet bende öyle düşünüyorum ama genelde yaşı olanlar insanlar bu şekilde tahmin yürütüyo daha 5 - 6 haftalıktı çok yeniydi Bi tane teyzemiz ağrın nerde deyip tahmin yapmıştı erkek diye o yüzden öyle düşündüm bende
Deletedmom89_ İlk çocuğum oğlandı ve onu hep sağda hareketlerini çok erken hissettim, ultrasonda sağ taraftı. Bu hamileliğimde hiç hissiyat yok, bebek ortada olduğunu söylüyor hep doktor ultrasonda , bakalım ne olacak🤩
eymenim_ Ask_ oğlum sagdaydi hissettim sağ tarafimda bireyler oluyor derdim yeni evliydim. Bunda kasık başındaydı soruyorlar bilmiyorum diyordum ama rahmin hemen üstünde bireyler hissediyordum kızım olacak Allahını izniyle 29+2
huysuz__ Ask_ 1 kız 1 oğlan var bende ikisi de sağdaydı😁 3. Ye hamileyim sol tarafta bu henüz cinsiyetini bilmiyorum