Hazall23 İçerisinde 2 tane olan 3 gün arayla kullanılan bir fitil verdi doktorum. Öncesinde su gibi beyaz renk olan akıntım bu fitilden sonra süt kesiği gibi beyaz gelmeye başladı. Bugün 2. Kapsülü atıcam. Şuanda durum böyle. Aynısını yaşayan varmı
Yagizinannesi_ Hazall23 Fitili attıktan sonra fazla gelen fitili atıyor vajina normal diğerini kullan bi kaç gün bekle düzene girer düselmezse tekrar söyle doktoruma enfeksiyon zor geçiyor
Fatma_ecem4 Hazall23 ben iki aydır günde üç kere kullanıyorum bendede öyle oluyor süt kesiği gibi akıntı ama ben onu ilaç fazlası sanıyorum doktora hiç belirtmedim kontrolede gidiyorum sürekli
Tugcekivrak Hazall23 fitil eriyip içindeki ilacı alıyor erimeyen üst kısımda akıntı tarzında geliyor beyaz
BebekHrcn Hazall23 aynısı onu ben de çok yaşıyorum Gece fitil atıyorum Sabah kalktığımda akıntı şeklinde fitilin erimeyen kısmı yumuşadığı için süt Kesiği gibi atıyor Onun için günlük pet kullanıyorum sürekli Yoksa çamaşırlarım hep akıntı oluyor
october ben hayatımda ilk kez fitil kullandıgımda kriz geçirmiştim çamaşırım bembeyaz olmuştu gün içinde 😀 normal