Cennet_kokulum Bebek şampuan, deterjanı, yumuşatıcı dalin mi daha iyi yoksa unibaby daha iyi siz ne aldınız hangisini aldınız .
yesillimonn Cennet_kokulum Canım ben şampuan deterjan olarak dalin aldım ama bi daha ki sefere deterjanini uni baby alıcam 😊
Cennet_kokulum Findk9227 bebegin gözlerini yakıyor mu bende unibaby düşünüyordum biri gözlerini yakıyor kullanma diyince kararsız kaldım
Migrenligebe Cennet_kokulum instagramda muhendisinoglu diye bir profil var, orayi takip edin mutlaka. Bebeklere en faydali, en az veya hic kimyasal icermeyen urunleri patlasiyor
Cennet_kokulum Yenı dogan islak pamuk nasıl peki unibaby nin suan Hepsiburada indirim de almayı düşünüyorum tam emin olmak istedim
Nisanurr Cennet_kokulum şampuan sabunu dalın aldım deterjan dalan roxy aldım tek geçiyorum 👍 ve ben yumuşatıcı kullanmıyorum canım kullandıklarından gayet memnunum tavsiye ederim
Dyg34 Cennet_kokulum şampuan mustella aldım deterjan dalin aldım ünibaby daha uygundu girdigim markette ama koklayayım dedim hoş gelmedi kokusu bana