0668 Kızlar 1 ay önce vermistim idrar tahlili 45di dun verdim idrar 120 cikmis enfeksiyon . Bugün doktor kontrolüm var. Bebeğe zarar verirmi . Hamile kalinca yükseldi normalde bukadar değil. Ne yapmam lazim yardım.
Azzebus 0668 kaç haftalık son canım bol su iç , temizliğe dikkat et, ilişkiye girme ağrın sızın oluyor mu ve akıntın
Egenin_annesi 0668 bende de hamilelikte çıktı ilaç da kullandım geçti ama bebeğime bulaşmış doğduğunda küveze aldılar
dududikilitas 0668 elma sirkesiyle suyu karıştırıp her tuvalete girdiğinizde taharette kullanın geçene kadar. Normal çeşme suyu kullanmayın. Azaldı düzeldi diye bırakmayın hemen önerim iki hafta boyunca bu şekilde devam etmeniz. Bikac günde net görürsünüz etkisini. Her tekrarladığında bu şekilde kullanın. Hamilelikte enfeksiyon artışı normaldir. Ayrıca ek olarak nioli yağını camasiriniza günde iki defa bikac damla olacak şekilde damlatabikirsiniz. Boşuna ilaç kullanmayın derim bebeğinize de geçiyor neticede o kimyasallar. Tercih sizin tabii. Ayrıca korkutmalara da kulak aşmayın. Evet bebeğe de geçebilir ama önlem almazsaniz ve bu şekilde devam ederse. Bana doktorum ilk hamileligimde ilaç vermişti ve prospektusunde hamilelikte kullanılmaz yazıyordu tabii ki kullanmadım ve size yazdığım şekilde hareket ettim. Geçti.doguma yakın yine tekrarladı yine sirkeli su kullandım geçti. dikkat edin verilen ilaçlar mecburen veriliyor ancak tek çözüm değil.
sevdenurnur 0668 Benim hamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonum vardı sürekli takip altındaydım doktorum ilaç verirse kullanıyordum kullanmamazlık yapmayın lütfen , enfeksiyon ilaçlardan daha kötü. Doğum yaptım enfeksiyon bitti hamileliğe bağlı oluşuyormuş demek doktorum öyle söyledi. Bu sürecte size önerim cranberry ekstresi içeren vitamin olabilir doktorunuza danışın eğer önerirse kullanabilirsiniz. Ve bolca su
0668 Azzebus 10 haftaligim cnm akintim var yeşil şükür ağrım yok ama normalde ana niye artıyor okadarda dikkat ediyorum.
Hulo2105 0668 merhaba canım ben 14+5 im 1 haftadan fazladır akıntım çok artmıştı. Bir gün wc ye gittim peynir gibi yeşil parça gelmiş çok korktum idrar tahlili verdim. Hamilelikte akıntı arttığı için vajina nemli oluyor ve enfeksiyonla mantara ortam oluyor. Bende çok temiz tutarım ama oluyor işte. Doktor suya karıştırılan tozla 3 tane fitil verdi. Daha iyiyim akıntım bitti nerdeyse daha 1. Fitilde. Bol su iç kimisi ömür boyu yaşıyor bu illeti 😓
_almirasmom 0668 ben 13 haftalıkken antibiyotik ıctım ılk kızımdadq cok antibiyotik kullandım eger kullanmazsam bebege gececenı hatta kalıtsal hastalıklar bıle olabılecegını soledı doktorum
0668 Hulo2105 ay cnm insallah ya fitil hic kullanmadim. Adi ne fitilin bugundoktora Bir soyleyim ben kontrolüm gar insallah iyi.olur hersey
0668 Egenin_annesi ay insallah olmaz ya oyle bsy bebeğe zarar vermesinde önlemleri almaya çalışacam bugun kontrolüm var doktora soyleyecem korkuyorum
Hulo2105 0668 çok az içiyorum maalesef hiç su içme alışkanlığım yok. Bazen yarım litre en fazla 1.5 litre
0668 sevdenurnur normalde bukadar yokyu hamilelikte cok artti kullanırım ne verurse yeterki gecsin bebeğe zarar vermesin
dududikilitas 0668 olur tabii el yapımı olsa daha iyi tabii ama bulamıyorsanız sorun olmaz. Nioli yağı olarak bikac marka kullandım. Talya, badenatural, monoville, nuka defne essencia aklıma gelen markalar
Melliisaa 0668 bende bıgun saglık ocağında verdim e nabızdan kontrol edicem hangi değere bakıyoruz birde belirtiniz varmıydı yanma koku akıntı vs geçmiş olsun 🙏
0668 Melliisaa cnm lökosit varya oraya bakıyorsun. Ağrım yoktu şükür ama akintim var yeşil renkte kaşıntıda oliyor