Meryemgrcy Yalancı sanciniz oldu mu? Yalancı sancidan ne kadar sonra dogum yaptiniz kizlar? 35+5 teyiz 10-15 gündür yalancı sancı giriyo erken mi olur acana doğumum tedirgin oluyorum
Nurmert Meryemgrcy 33te başladı 38te doğum yaptım 😇 nst de düzensiz aralıklarla sancılarım da çıkıyordu 33ten itibaren
Meryemgrcy sevdenurnur doktor bana normal dedi ekstra bir şey vermedi magnezyumu zaten günde 2nkere aliyorum
_ruyaninannesi_ @“Meryemgrcy”#p31661153tam emin değilim ama 33 haftalık iken başlamıştı yalancılar 40+4te doğum oldu
Meryemgrcy _ruyaninannesi_ masallahh baya durmuş ben tedirgin oldum acaba doğum mu yaklaştı diye erken çünkü daha
Youngmotherr Meryemgrcy yok doğumum kolaydı çok zorlamadı ama sancı çekip doğuramamak zordu o kadar hafta boyunca
_ruyaninannesi_ Meryemgrcy sen yinede dikkat et sancilar geldiğinde sürekli mi işte dinlenince yurunce veya duş yapınca yalancı sancılar pek ağrı yapmaz âdet sancısı gibi gidip geliyor bazen sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🌸
Meryemgrcy Youngmotherr nasıldı sancin peki benim karnimin altına kasıga birden bir giriyo 5 6 saniye sürüyor sonra geçiyor
mombarbie_ Meryemgrcy kaburgamın altına toplanıp sertlesiyordu Bi anda regl ağrısına benzer Bi agri girip bıçak gibi saplaniyordu
Mavi6 Meryemgrcy 36 da başladı düzensiz sancılar 40 hafta düzenli hale geldi ama suni sancı aldım ben