Ecosss28 Merhaba canlar, şimdi şöyle bugün misafirim gelecek. Patates salatası, ıslak browni kurabiye ve pogaca yaptım . Bi çeşit daha istiyorum ne yapabilirim?
amayinedeiyiilerledim Ecosss28 makarna salatası da var ama hamur hamur ağır kaçar. Havuç tarator, yoğurtlu kereviz salatası gibi yoğurtlu meze tarzı bişeyler tercih edebilirsin. 😋
elmaelmaelma Ecosss28 bence börek yapabilirsiniz. Salata türü ve tatlı çeşidi bir tane yeterli olur. Poğaça olsa bile börek fazla gelmez. Zaten poğaçayı herkes sevmiyor, böreğe göre daha kuru olduğu için.
On-Fr-Tu Ecosss28 tiramisu gibi ya da etimek tatlısı da olur. Bence tatlı eksik . Salata var hamurişi var
GuzelMelegimm Ecosss28 gözüm bi börek aradı ☺ tatlı var tatlı yapmayın. Salata da var. Mercimek köftesi makarna salatası falan olmaz. Ama peynirli bi. Börek güzel yakışır
Unzile31 Ecosss28 muhallebili tarzda bir tatlı olabilir zaten pogacan var mezen de var patates salatası kurabiye de yapmışsın yanına magnolia gibi bir tatlı olabilir ıspanaklı pasta olabilir bisküvili mozaik pasta olabilir tavuk göğsü gibi olabilir ben olsam sütlü bı tatlı kullanirdim