cihangirgozde Taşıması kolay, yenidoğandan itibaren kullanılabilecek kaliteli bir bebek arabası arıyorum sizler hangi bebek arabasını aldınız?
Deletedmom_85 cihangirgozde Bende çok araştırdım en son karar kıldım. Daha bu akşam sipariş verdim size de fikir olsun. Elele plane 2 kabin boy tek elle açılıp, kapanıyor ve hafif. Henüz kullanmadım ama araştırdım kadarıyla güzel
Deletedmom_88 cihangirgozde chicco -goody plus 🙏🏻 müthiş kolay kullanımlı bir bebek arabası, yenidoğandan 22 kiloya kadar kullanımı var
S12e28h46 @cihangirgozde kanz x-go Plus silver aldım gayetde güzel kullanışlı duruyor daha kullanmadım ama kanz portbebe olanını almıştım değiştim büyünce portbebe kullanılmaz ayakları çıkar rahatsız olur diye
Esrahasan Biz donna aldık ama 1 yaşa kadar kullanılır diye biliyorum ilerde değiştiririm çok tatlı ve kullanışlı diye düşündüm çok büyük arabalari sevmiyorum nedense
Deletedmom_116 4 Baby plus puset takılabilir çift taraflı her zaman için kolaylık bence Ben kullanıyorum aşırı hafif bir sürüşü var . Geçenlerde Ansizjn hastaneye gitmek zorunda kaldım evde değildim akrabamizin arabasini aldım markalı bisiydi unuttum adını Araba gitmiyo bile manevraları çok yavaş Sürüşü çok zor
Handeyildiz10 Ben daha dün prego aria plus aldım, geldi gayet güzel sürüşü kolay ve çok hafif. Puset takılıyor üstüne travel oluyor. Puset çıkınca kabin boy
BabyAta Joie Chrome aldım ben istediğim tüm özellikler vardı. Kolay kapanma, kapanınca valiz gibi çekme, pusetin ayri takılması, çift yönlü olması. Sürüşü çok rahat bebekte içinde rahat eder küçük bir araba değil
BabyAta cihangirgozde çok ağır değil ama çok hantalda değil. Taşıma derdim pek olmayacağı için ben kilosuna bakmadım açıkçası