Hayat31 28+2 haftalık olduk. 2 gündü bebek karnımın altta vuruyor bu normal mi acaba? Ne yaptıysam yukarı doğru çıkmıyor. Bekleyim diyorum belki çıkar ona göre doktorumu arayacağım.
Zulbiye Hayat31 normal canm bende 29+3 bugün 28 haftada aynı şeyleri yaşadım baya ağrı yapiyor kendini asagi vuruyor
Nesfur41 Hayat31 Kafası yukarda bacaklar aşşadadır makat geliş yani hareketlerini aşşada hissetmen çok normal
Mehtapkbrekmn Hayat31 cinsiyetiniz kız mı. Benimde kızım hep aşağılarda yukarda da ediyor ama bende 6.7aylıktan beri aşağılarda hissediyorum doktoruma söylediğimde kızların aşağılarda oynamayı sevdiklerni söylemişti
Merve_anne42 Hayat31 benimde rahmime vuruyor sanki o kadar çok rahatsız oluyorum ki titreme hissi gibi birşey
Hayat31 Zulbiye Zulbiye ve arkadan öne ağrı var gerçekten. Kasılmalar var iğne batar gibi. Ama en çok kafama taktigim aşağıda vurması
Hayat31 Nesfur41 gerçekten? 2gundu yani aynı hep. Ve hareketleri eskisi gibi değil diye korkmaya başlamışim. Solada yatıyorum aynı. Normalde solumda sağımda uyutmazdi beni
Zulbiye Hayat31 geçen Bi postta daha konuştuk çoğu anne 28 haftada bunları yaşamış benimde öyle oldu canm bence endisenlenme
Nesfur41 Hayat31 Tabiki normal günde 10 tekme hissediyorsan sıkıntı yok bazen bebişlerde böyle sakinleme oluyor benim kız canavar gibiydi içerde bazen sakinleşirdi bende evham yapardım ama normal yani
Hayat31 Zulbiye şimdi sanki biraz sağa doğru çıktı gibi hem alta vuruyor hem sagda vurdu. Ama yine geçti alt tarafa. 🤦
Hayat31 Mehtapkbrekmn benimki erkek canım. İlk defa oldu böyle. 2gundu yani. Yarın gidecektim doktora ama önce dedim sizlere danışayım bi sorayım
Mehtapkbrekmn Hayat31 doktorunuzun numarası yokmu gitmeden ilk ona sorsaydınız tabiki doktordan iyi hiçbirimiz bilemeyiz riske atmamak lazım ama kötü de düşünecek bir durum yok kendinizi strese sokmayın ondanda kaynaklanabilir 🤗