umutsmom20 Merve_3351 32+6 yiz 32 de başladım yıkama ve ütüleme işlemine minik minik olduğu için hem uzun sürüyor hemde artık çabuk yoruluyorum, doktorum da yavaştan başla hazırlıklara demişti erken doğum riski olmamasına rağmen😊
MadameNoire Merve_3351 33 de bitirdim dolabı çantası hepsi hazır kafam rahat bisey olsa kocama derim girişteki bavulu kap gel diye .. zaman yaklaştı kontrole giderken içim rahat gidiyorum en azından
electus35 Merve_3351 Bence 33-34. Haftadan önce yapmalısın. Çünkü sonra insana ağırlık geliyor ve sirt, bel ağrısı başlıyor. Yıka, ütüle, hurçlara ya da kilitli poşetlere koy. Açıkta kalıp tozlanmasin. Hiç bişey olmaz doğana kadar tertemiz durur.
Nazlii_ Merve_3351 35.haftadayım daha hiç birşey yapmadım. Hafta sonu başlayıp 1 haftada bitiririm diye düşünüyorum.
nurcan355 Merve_3351 30 . haftada hazirlamistim yikama utuleme yerlestirme ve hastane cantasini yerlestirdim ne olur ne olmaz diye simdi 34+1 iz
Ceviz6550 Merve_3351 30.haftada yıkadım utuledim 32. Haftada çantamı hazırladım ne kadar erken o kadar iyi bence insan günden güne ağırlaşıyor çünkü
Seymamemektar Merve_3351 36.haftanın içindeyim 34-35gibi başladım eksik dizmeye hazırlık yapmaya o kadar zorlanıyorum ki keşke 30ların başındayken yapsaymışım diyorum sona bırakmayın aman 😥
semra34_erkan Merve_3351 ben yikadim utuledim 28 haftalık olduk nevresim vs kıyafetleri yikadim ütüledim Çantası ve yatak düzenlenecek 2.5 yaşında kızım var birde zor olur diye dusundum
SahraKubra Merve_3351 34. Haftadayım bebeğin kıyafetlerini dolabını hazırladım park beşiğini daha kurmadım küçük sallanır beşiğini kurdum ama ona da korumalık yaptırmam gerekiyor çantayı daha hazırlamadım umarım bir gün halledeceğim 😂😂😂 İlk oğlumda sallanır beşiği ben hastahanede iken gelmişti düşün artık 🙈🙈🙈 24 aylık bir oğlum var havalar güzel gittiği için akşama kadar dışardayız 🙂
yeschef-13 Merve_3351 Bizim odamız hazır kıyafetler duruyor sadece eşim 5 gün şehir dışına gidecek bende sıkılırsam etiket keserim ayırırım yıkarım vs diye düşünüyorum zamanı kime erken kime geç bilemem ben kendime uğraş buldum 😂 25+4
Sumaed Merve_3351 34 gibi düşünüyordum 31 de kanamam oldu hastanede yattım korkudan çıkar çıkmaz hazırladım herşeyi 😄 hala doğmadı şükür 36 dayız
Aybarssena 32 de başladım 34 te bitirdim ama yorgunluktan bitmiştim. Keşke 29 30 larda başlasaydım insanın 1 haftada enerjisi çok fark ediyor. 33 tem sonra bir yükleme geliyor yorgunluk enerjisizlik yüklemesi 😅